Pulzusmérő szenzorral érkezik az új Amazfit PowerBuds fülhallgató

2020. április 16. 18:31 - nezdmitrendelszblog

Az Amazfit okosórákat is gyártó Huami új szereplő a Bluetooth fülhallgatókat készítők piacán. De máris egy olyan termékkel álltak elő, ami az átlag felhasználók és a sportot kedvelőknél is megállja a helyét, hiszen az Amazfit PowerBuds fülhallgatót pulzusmérő szenzorral is ellátták.

Az Amazfit PowerBuds egyelőre fekete színben választható, az IP55-ös védettséggel rendelkező fülhallgató ellenál az izzadságnak és akkor sem lesz baja, ha kocogás közben elkapna minket egy zápor. A legújabb Bluetooth technológiát támogató fülhallgató a fül mögé helyezhető, kampószerű kiegészítővel nagy intenzitású mozgás közben sem fog kiesni a fülünkből.

Beépített mikrofonnal is rendelkezik, amivel kiszűri a környezeti zajokat és elérhető vele a kettős zajcsökkentés telefonhívások közben. Érintésérzékeny vezérlést kapott, így tudunk váltani a zeneszámok között vagy fogadhatjuk a bejövő hívásokat, illetve használhatjuk a Xiaomi féle XiaoAi, Siri vagy Google asszisztenst.

A tárolására szolgáló tok beépített akkumulátorral rendelkezik, így behelyezve a fülhallgatót, feltölthetjük annak akkumulátorát. Így 15 perc alatt 3 óra zenelejátszásra elegendő energiával látja el a fülhallgatókat.

Az Amazfit PowerBuds 99.99$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető

Itt találod az akciós Amazfit okosórákat

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3115617442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása