Portartályba üríti a piszkot az új VIOMI S9 porszívó

2022. január 12. 20:48 - nezdmitrendelszblog

A VIOMI piszkos módon megrázta magát, ha már egy tisztasági felelős robotporszívóról beszélünk. Olyat újított a VIOMI S9, amit valószínűleg velem együtt sokan nem is gondoltak volna.

A VIOMI S9 egy automata portartály gyűjtőt is kapott a dokkolójára építve. Így, amikor a takarítás végeztével rááll, hogy feltöltse magát, az összegyűjtött szennyeződést ebbe a tartájba fújja át. Ennek köszönhetően pedig nem kell folyamatosan a porszívó porgyűjtőjét üríteni, hanem bizonyos időközönként ráérünk a dokkolóra épített 3 literes kapacitással rendelkező tartályból kivinnünk a szemetet.

A VIOMI S9 nem csak ebben mutat újat. Nagyobb lett a teljesítménye is, a 2700Pa-nak köszönhetően még nagyobb szívóerőre képes, hogy alaposabban tudjon takarítani. Természetesen itt is megtaláljuk a letapogató szenzorokat, amivel képes a lakásban tájékozódni. Mobiltelefonos vezérlést is kapunk, így előre ütemezhetjük is a takarítást, de akár virtuális falat is húzhatunk, hogy kerülje ki az adott területet.

 

Fejlettebb lett a szőnyeg takarítás is, hiszen automatikusan képes megemelni a szívóerőt, ha felment egy szőnyegre. Ebben segíti az alsó forgó kefe, amivel a szálak közül távolítja el a szennyeződést. Az 5200mAh kapacitású akkumulátora már 220 perc üzemidőre elegendő. Ha végzett a takarítással magától rááll a dokkolóra vagy ha épp takarítás közben merülne le, miután feltölti magát, onnan folytatja, ahol abbahagyta. Természetesen felmosó funkciót is kapunk, így nem csak porszívózni, hanem felmosni is képes.

A TomTop európai raktárából rendelhető meg a VIOMI S9 robotporszívó, ami 459$-os árával nem is drága a tudását és a felszereltségét nézve.

A VIOMI S9 robotporszívót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop viomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4516811492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása