Ennél a modellnél olcsóbb laptopot keresve sem találsz

2022. május 09. 08:47 - nezdmitrendelszblog

A CHUWI HeroBook Air csak 189$, amivel kiérdemli a legolcsóbb laptopnak járó címet és ezt a gépet magától a gyártótól rendelheted meg, méghozzá az európai (áfa és vámmentes) raktárukból!

 

CHUWI HeroBook Air laptop

A CHUWI HeroBook Air a maga 69.000 forintjával azoknak készült, akinek nem kell bonyolult műveleteket elvégezni a számítógépükön, de filmet nézni és szöveget szerkeszteni nem a telefonon vagy táblagépen szeretnének. Erre találták ki a CHUWI HeroBook Air-t, hogy azokat a feladatokat, amiket nem tudunk elvégezni a mobil eszközeinken, arra egy megfizethető alternatívát kínáljon.

A HeroBook Air kicsi, a 11.6 colos kijelző 1366 x 768 pixele kevésnek tűnt, de ez egy mini méret. így nem lesz gond a felbontással.

A kis gép csak 0.91 kilogrammot nyom és a legvastagabb pontján is csak 17 milliméter vastag. A processzora egy 14nm-en készült Intel Gemini lake N4020, ami alap órajelen 1.1GHz-en üzemel, cserébe keveset fogyaszt, beéri 6W-tal is. Ha nagyobb számításra lenne szükség, akkor a 14nm-es gyártástechnológiával készített processzor órajele maximálisan 2.8GHz-re emelkedhet.

Memóriafronton 4GB RAM-mal támogatták meg a gép működését, a belső tárhely mérete egy 128GB-os, ami egy gyors SSD, hogy gyorsan töltsön be az összes alkalmazás és ezt akár ki is cserélheted egy nagyobb méretűre. Aki az olcsó tárhelybővítés mellett dönt, azoknak jó hír, hogy a laptop maximálisan 128GB-os microSD memóriakártyát támogat. Így akár egy ilyen modullal is megtoldhatjuk a belső tárhely méretét.

A CHUWI HeroBook Air billentyűzete teljes méretű, nem lettek összenyomva a gombok. Az angol kiosztású billentyűzet alatt egy méretes gesztusvezérlésre is alkalmas egérpad kapott helyet. A laptop oldalain megtaláljuk a MiniHDMI kimenetet, USB 2.0 és USB 3.0csatlakozót, fülhallgató és microSD kártyanyílást is. A HeroBook Air Windows 10 operációs rendszert futtat, ami már a Windows 11 rendszerre is frissíthető. A Windows Update szolgáltatásból percek alatt letölthetjük a gépre a magyar nyelvi csomagot is. A CHUWI HeroBook Air közvetlenül a gyártótól 189$-os áron vásárolható meg, ehhez válaszd a Spain raktárát, így valóban egy olcsó laptop tulajdonosai lehetünk, amit így 69.000 forintért vásárolhatsz meg és van PayPal fizetési lehetőség is, ami még nagyobb biztonságot ad.

A CHUWI HeroBook Air laptopot itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech chuwi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6817827133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása