Ismét remek áron szerezhető be a Xiaomi hordozható gőzölős vasalója

2023. augusztus 06. 16:01 - nezdmitrendelszblog

A Xiaomi Mijia MJGTJ01LF ruhagőzölős vasaló ereje a tudásában rejlik, hogy nem szükséges hozzá vasalódeszka sem.

Az alumínium fejen található a gőz kifújásához szükséges apró furatokat. Innen távozik a meleg levegő, hogy a ruha szálai közé hatolva, az anyag függőleges pozícióját használva kiegyenesítse a szálakat. Gőzt termelve, a ruhán végig húzva a melegített fejet ez is segít a szálak fellazításában és vasalásában.

A magas hőmérsékletnek köszönhetően nem csak vasalhatunk, de sterilizálásra is használható, ami segít megszüntetni a kellemetlen szagokat, felfrissítve a ruhát. Ez kiváltképp jól jön abban az esetben, ha olyan anyaggal rendelkezünk, amit nem moshatunk mosógépben, például egy szövetkabát esetében.

A vasaló 1200W teljesítménnyel rendelkezik, a víztartálya 160 milliliter kapacitású. Kiváltképp jól jön a Xiaomi terméke, amikor utazni indulunk és kellene egy vasaló a poggyászba. A gőzölös használat azonban azoknál a ruhadaraboknál jön jól, amiket nem lehet közvetlenül egy forró vasalóval simává varázsolnunk. Illetve azoknál, ahol fontos, hogy felfrissítsük azokat, mert ahogy már korábban említettem, nem lehet kimosni őket.

 A vasaló szerencsére egyáltalán nem drága, 31$-ba kerül, azaz körülbelül 11 ezer forintot kérnek érte.

Xiaomi gőzölős vasaló

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5318187311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása