Jutányos áron, európai raktárból érkezik a Wanbo T4 projektor

2023. augusztus 17. 19:55 - nezdmitrendelszblog

A Wanbo T4 1080p felbontású képet képes kivetíteni, a fedélzetén Android rendszer fut, az okos funkcióit használva automata módon képes beállítani az élességet és a trapézkorrekciót is.

A Wanbo projektorai sosem voltak óriásiak, mindig a könnyen mozgatható, kisméretű projektorok mellett tették le a voksukat. Kicsi a 18.5x 12.7 x 10 centiméteres kis eszköz, ami 1.85 kilogrammot nyom a mérlegen.

A hardveres felépítésének köszönhetően egy okos eszközt kapunk. A négy magos MTK 9269 CPU mellett 1GB memóriát és 16GB tárhelyet kapunk, a fedélzetén Android 9 rendszer fut rajta.

A maximálisan 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes Wanbo T4-et ellátták Bluetooth-al és 2.4/5GHz-es WiFi-t is kapott, beépített 2x3W teljesítményű hangszórókkal szerelték. Fényereje nagyobb, mint az első generációs T2 Max modellé, hiszen nem 250, hanem 450 ANSI Lumen erősséggel rendelkezik.

A Wanbo T4 Max a maga 190$-os, azaz 68 ezer forintos árával az egyik legjobb olcsó projektor a piacon, ami az áfa és vámmentes németországi raktárból rendelhető meg.

A Wanbo T4 Max projektort itt találod meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8718195633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása