Wanbo T2R MAX FullHD projektor európai raktárból

2023. szeptember 24. 14:08 - nezdmitrendelszblog

Kétségkívül jót tett a külsőnek a retró dizájn, ami mögött a projektor 1080p felbontású képet is ki tud vetíteni.

A Wanbo T2R egy kellemes meglepetés a gyártótól, hiszen még sok kisebb gyártó sem készít ilyen olcsón FullHD projektort, a (BlitzWolf-on kívül) de a Xiaomi-tól már ismerős gyártó ezt most újra meglépte.

A leírás szerint 350 ANSI Lumen fényerőre képes az igazán kicsi 11 x 14 x 16.5 centiméteres kis eszköz, ami maximálisan 55W fogyasztással rendelkezik. Zoom funkciót nem kapott, ahogyan ez semelyik „olcsó” eszközbe sem kerül bele.

A hardveres felépítésének köszönhetően egy okos eszközt kapunk. Bár a hardvere nem túl acélos és ezért csak Android 9 TV rendszert futtat és az ezt támogató OS-t elláthatjuk a nekünk tetsző szoftverekkel. Ennek köszönhetően a telefonunk képét is tükrözhetjük a Miracast funkciónak köszönhetően. 1GB memóriát és 16GB belső tárhelyet kapunk, hogy az alapvető okosfunkciókat kihasználjuk a hardvernek köszönhetően. Így lejátszhatunk rajta keresztül, USB porton audio állományokat és videókat is avi, mov, mkv, stb.. formátumban.

A maximálisan 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes és 4:3 vagy 16:9 képarányt is választhatunk. A fal vagy a vászonhoz képest a távolság 2-3 méter lehet, amivel 80-120 colos képátlót is kaphatunk. A távirányítóval is ellátott kis projektor Bluetooth 4.0 és 2.4GHz-es WiFi-t is kapott, beépített 2x3W teljesítményű hangszórókkal szerelték. Csatlakozók közül kapunk HDMI és USB portot, manuális fókuszállítást.

A Wanbo T2R a maga 145$-os forintos árával egy olcsó projektor a piacon. Az európai raktárnak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A Wanbo T2R projektort itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6818220905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása