DOOGEE F7 ... új kutya

2016. szeptember 22. 18:18 - nezdmitrendelszblog

A Doogee-nál megint alkottak. Nem, ez nem egy angol szleng a kutyákra nézve. A cég már egy ideje piacon van, nem is akárhogyan, szinte minden mobiltelefon kategóriában van bevethető termékük. A Doogee F7 a legújabb gyermekük.
Október 14-ig előrendelhető a telefon, most 189$-ért, persze ahogy azt megszoktuk, a postaköltség ingyen van. 

A telefon 5.5"-os Full HD felbontású kijelzővel rendelkezik, a ház oldala fémből, a hátlapja műanyag borítást kapott. Örültünk volna egy teljesen fém háznak, de azért a józan ész határán belül kell maradjak és elgondolkodni, hogy mégis mennyiért adják ezt a telefont. Így már könnyebben ment elfogadni a tényt, hogy nem kapunk mindenhol minőségi anyagokat. 



A telefon meghajtásáért egy nem piskóta, MediaTek 6797 Helio X20 felel. Aki olvas cikkeket a mobiltelefónia világából, az tudja, hogy ez már deca core, azaz tíz magos processzort jelent. Ez a processzor 20 nm-es, papírforma szerint 64 bites, 
- 2x Cortex-A72 @ 2.1GHz ~ 2.3GHz,
- 4x Cortex-A53 @ 1.85GHz és
- 4x Cortex-A53 @ 1.4GHz magot tartalmaz. 
Olvasni is furcsa és őszintén meg is kérdezném magamtól, hogy "mennyi"? Már pedig ez az igazság. Tehát a nyers erővel nem lesz gond. Memóriából 3Gb-ot pakoltak mellé, a tárhely 32Gb ami persze Micro SD kártyával bővíthető.




Szelfi rajongóknak jó hír, hogy az előlapi kamera 5mpx és kapott egy LED villanót is, a hátlapon egy 13 megapixeles Samsung S5K3L8 kamera csücsül kéttónusú villanóval. Csatlakozóból USB Type C-t kapott, akkumulátora beépített, 3400mAh. A hátlapi kamera alatt egy ujjlenyomat olvasó kapott helyet. A Dual ID segítséget nyújt, hogy egyszerre két felhasználói fiókot tudjunk könnyen, gyorsan kezelni. Bluetooth, GPS, stb... alap dolog, két Micro SIM-et támogat, ismeri az összes lehetséges hazai hálózat típust, köztük a 800Mhz LTE-t is. Android 6.0-val a fedélzetén kapható. Két színben kapható, fehérben és feketében.




A termék linkje
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5412064031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása