Heti szemezgető 4.

2017. február 04. 18:00 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Irdatlan iramban váltják egymást a napok. Megint eltelt egy hét. Annyi minden történt velem az elmúlt időszakban, hogy... Egyszer talán majd elmesélem, de most másnak van itt helye. Jöjjenek hát az újabb kínai termék remekek...

 

Xiaomi Smart 1080p Wifi IP Camera

2_1.jpg

Már nem egyszer említettem nektek, hogy a Xiaomi olyan sok termékkel van jelen, hogy most sem maradhatott ki. Nekem annyira megtetszett a kis kocka formája a kihajtható lábakkal, de a tudására sem lehet panaszunk. A talpba épített mágnesnek hála nincs szükség csavarozásra sem a rögzítéshez, de erre is van mód, ha éppen a plafonra akarod felszerelni.  A megfelelő képminőségért egy FULL HD felbontású CMOS érzékelő felel F2.0 rekesz értékkel és 110 fokos látószöggel. A beépített infravörös éjjellátó funkciónak köszönhetően 9 méterig teljes sötétségben is kiválóan lát. Wifi kapcsolaton csatlakozhatunk hozzá mobiltelefonunkról, a letölthető IOS és Android alkalmazás segítségével. Memóriakártyával 64Gb-ig bővíthető, amelyre távollétünkben képes rögzíteni. Mozgás és hangfelismerés által képes riasztást küldeni, sőt, ha füstöt "lát" az optikája és egyben érzékeli a CO riasztó hangját, ugyancsak jelzést küld e-mailben, egy csatolt fotóval. Külső akkumulátorról is működtethető, sőt akár még webkameraként is használhatjuk.  Beépített hangszóróval is rendelkezik, így, mint ahogyan a képen is látható, mobiltelefonunkon keresztül rászólhatunk a kutyára, hogy már megint széttépte a nagyitól kapott díszpárnát. A csomagban megtalálható egy tű, ami a beállítások elvégzéséhez kell, egy USB kábel és angol nyelvű használati útmutató.

Ha megtetszett, itt nézheted meg

Ezzel a kuponnal még olcsóbban a tiéd lehet: XMPIT

 

Zacskó lezáró

1467967027189277.jpg

Most őszintén, ki nem akart volna még valahogy visszazárni, akár egy óriási csomag földimogyorót? Biztos, hogy te is gondoltál már erre, de soha nem szereztél be magadnak. Ez itt kérem szépen az elemmel működő zacskó forrasztó.

Tartsd frissen az ételeket. Két darab AA ceruza elemmel működik. Miután felfűtötte az elején elhelyezkedő apró fém szálat, csak rá kell csukni a zacskó szélére és szép lassan oldalirányba végighúzni, hogy újra összeolvassza azt. Nem nagy ördöngösség, de mégis milyen jól jön.

Ha megtetszett, itt nézheted meg

 

Sellő, láb és test melegítő

1475607871242486556.jpg

Na azt ne mond, hogy nem vennél ilyet a párodnak. Én karácsonyra vettem az enyémnek egyet, mert nekem annyira megtetszett, hogy egyszerűen muszáj volt. A tavasz már lassacskán csak elér minket, de addig te, kedves hölgy olvasó, vagy uraim itt az idő, ha újra jön a hideg idő, akkor lehessen sellőzni.

A több színben és méretben elérhető, nem is tudom minek hívjam. Ruha? XS-M méretig, víz kék, piros, rózsaszín, világos lila és lila színben. Akril/pamut anyagból van, selymes puhaságú, ezt tanúsíthatom, erről talán nem is kell többet írni.

Ha megtetszett, itt nézheted meg

 

 Xiaomi vezetéknélküli egér

20161108164652_61006.jpg

Újra egy Xiaomi termék, ami azért került bele a szemezgetőbe, mert annyira megtetszett, elgondolkodtam rajta, lehet veszek egyet. Mindjárt el is mondom, hogy miért.

Egyrészt a külleme fogott meg. Szeretem a letisztult formákat és ahogy a gyártót ismeri az ember, ez megint egy olyan termék, amiben nem tud hibát találni. A fehér-ezüst színben kapható egér tulajdonsága, hogy nemcsak Bluetooth 4.0 kapcsolaton képes kommunikálni az adott eszközzel, ami lehet TV, számítógép, telefon vagy egy táblagép, hanem akár USB-n is csatlakoztathatjuk számítógépünkhöz. Ugyanis egy 2.4Ghz-es frekvenciát támogató vezérlőn keresztül is képes kommunikálni, így magunkkal vihetjük bárhova, minden eszközzel kompatibilis, ha nem Bluetooth-on, akkor a mellékelt vezérlőjével csatlakoztatható. Két darab AAA elemmel működik, súlya csupán 78 gramm, optikai felbontása 1200Dpi.

Ha megtetszett, itt nézheted meg

 

Samsung 32Gb Class 10-es MicroSD memóriakártya

1474274037743383.jpg

Ezzel a memóriakártyával biztos nem ér majd meglepetés. Class 10, UHS-1 sebességű, 48 Mb/s olvasási és 20Mb/s írási sebességre képes, így a mobiltelefonoddal készített 4K-s videóval sem lesz gondja.

Most megint le van akciózva, úgyhogy csapj le rá.

Ha megtetszett, itt nézheted meg

 

Ennyi volt erre a hétre a szemezgető. Most, hogy vége a kínai ünnepnek, jövő héten remélem sok újdonsággal lepnek meg minket.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5112182266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz!!! (törölt) · http://www.szar.hu/ 2017.02.06. 13:59:42

jó a xiaomi, csak legyen angol leírás/kezelőfelület a cuccokhoz

Ferenc Valenta 2017.02.06. 14:40:15

Jo fogyasztohoz illoen a kamerat es a zegeret megrendeltem azonnal.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2017.02.06. 15:58:56

Igazából zacskó lezárót már láttam ilyesmit, de valahogy nem vagyok meggyőződve a működésről. Viszont szívesen kipróbálnám.

nezdmitrendelszblog · www.nezdmitrendelsz.blog.hu 2017.02.06. 16:09:02

@Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz!!!: A Xiaomi kamera használatához a MiHome appot kell letölteni, szerencsére az angol nyelvű.

Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz!!! (törölt) · http://www.szar.hu/ 2017.02.06. 16:24:09

@nezdmitrendelszblog: ok (én anno egy routerel sz*ptam nem keveset, mire beállítottam)

nezdmitrendelszblog · www.nezdmitrendelsz.blog.hu 2017.02.06. 19:18:11

Vizuális beállítottságúaknak, itt egy kicsomagolós/kamera beállítása videó: www.youtube.com/watch?v=AIZrq4lrusQ

Attilajukkaja 2017.02.07. 14:50:31

Az az egér túl laposnak tűnik nekem! Az én vezeték nélküli egérkém jóval áramvonalasabb, szépen belesimul a tenyérbe. Nem Xiaomi, hanem Logitech.
süti beállítások módosítása