Digoo multifunkciós hőmérő

2017. február 18. 12:09 - nezdmitrendelszblog

35174f08-b98f-4845-80c0-fff3100f6966.jpg

A Digoo azokhoz a feltörekvő kínai gyártókhoz tartozik, akik egy már létező termék csoporton belül, sok  gyártóval ellentétben minőségibb árucikkeket készítenek. Egyebek mellett megtalálhatjuk termékeik között az általuk népszerűbbé vált, ázsiai piacokról beszerezhető otthoni éjjellátó/bébiőr kamerákat is, ugyanis ezeket jó minőségben, jól kezelhető szoftverrel és nem utolsó sorban olcsón dobták piacra, így ellenfélt állítva a hasonló kategóriájú termékek között...

A Digoo DG-TH1180 különlegessége azon felül, hogy a lakás hőmérsékletét, páratartalmát méri és bár az egyszerű dizájn egy ébresztésre is alkalmas órát takar, kapunk hozzá egy kültéri érzékelőt is, amely méri a levegő külső hőmérsékletét is. Így az éjjeliszekrényünkön vagy a falra akasztható kis szerzeményünk megmutatja nekünk, hogy kell-e párásítani a lakásban vagy esetleg nem ártana-e páramentesíteni, hogy egészségesebb legyen a szoba levegője, illetve azt is kitalálhatjuk még az ágyból fekve, hogy mennyire öltözzünk melegen, ha elindulunk otthonról.

A külső érzékelő rádiófrekvencián keresztül kommunikál a vevő egységgel. Működésükről két darab AAA méretű elem gondoskodik (ami nem része a csomagnak). Az óra mérete 10.7 x 9.28 x 2.22 centiméter. A kijelzőt akrilüveg védi a karcoktól. 20-95% közötti páratartalom mérésre képes.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr512270454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása