Heti szemezgető 6.

2017. február 18. 20:00 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Nagyon sok olyan dolgot találtam és tettem bele az e heti szemezgetőbe, amelyek beleillenének az Akció kereső oldalunkba is, hiszen ezekhez a termékekhez is olcsóbban juthatsz hozzá, ha a kedvezményt igénybe veszed. Kezdjük!

QCY Q26 mini Bluetooth headset

A QCY hihetetlen apró, telefonálásra alkalmas headsetje nekem egyből a régi kémfilmeket juttatja eszembe. Minden megvan benne, amit a nagyobb méretű fülesek is képviselnek. Energiatakarékos Bluetooth 4.1 kapcsolata révén csatlakoztathatjuk telefonunkhoz. MicroUSB portján tölthetjük a 45 mAh teljesítményű akkumulátorát, amely 3 óra beszélgetési időre elegendő. Súlya csupán 5 gramm, mérete 3,00 x 2,30 x 1,80 centiméter. 

Ha megtetszett a termék, itt tekintheted meg

Aki szeret olcsón vásárolni, az itt még olcsóbban elcsípheti, amíg a készlet tart

Xiaomi Mi Bluetooth hangszóró

Még a legelején, amikor elkezdtem termékeket rendelni külföldről, szereztem be magamnak egy kis méretű bluetooth-os hangszórót, ami a mai napig megvan és néha-néha használom is. Azzal szemben a Xiaomi ezen terméke méretben körülbelül a fele, esztétikailag sokkal szebb az alumínium háznak köszönhetően és sokkal energiatakarékosabb is a Bluetooth 4.0 kapcsolatnak köszönhetően. Mérete 5.2 x 5.2 x 2.5 cm, súlya 58 gramm. Beépített mikrofonjának segítségével, telefonunkkal párosítva, kihangosítva is telefonálhatunk vele. Egy feltöltéssel 4 órányi zenelejátszás lehetséges, teljesítménye 2W. 

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

2$ kedvezményt kapsz ezzel a kóddal: MISP15

 

Samsung 64 gigabájtos Class 10 MicroSD memóriakártya

Tudjátok vannak azok az alkalmak, amikor nem számít a méret. Na ez a memóriakártyáknál nem így van. Ezzel a 64GB-os kártyával egy jó darabig nem kell azon aggódnod, hogy nem lesz elég helyed a fotóidnak, videóidnak. Class 10, UHS-1 sebességű, víz és por álló, mindezek mellett ellenáll a mágnesességnek is.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

2$ kedvezményt kapsz ezzel a kóddal: SAM64IT

 

Xiaomi Mi Band 2

Sokáig használtam nagy megelégedettséggel a Mi Band széria legelső tagját. Mióta megjelent a már kijelzővel és pulzusmérővel ellátott újabb kiadás, be szerettem volna szerezni egyet magamnak, de mindig drágának találtam. Mostanáig... Lépésszámlálás, alvás monitorozás, pulzus mérés és az OLED kijelzőnek hála minden értesítést és eredmény azonnal látunk rajta.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

IZTOSS robogó/motor lopás gátló

Az IZTOSS termékéhez hasonlóval még nem találkoztam, bár lehet, hogy a motorozás szerelmesei már láttak ilyet. Amint megláttam ezt a terméket, egyből egy kedves ismerősöm jutott eszembe, akinek azonnal ajánlani tudnám, hogy óvja szeretett motorkerékpárját. Segítségével lehetőség van arra, hogy megnehezítsük egy motor tolvaj dolgát. Az eszközt a kormányra kell felhelyezni és lezárni azt, amely blokkolja a motor gázmarkolatának mozgását.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5012270618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása