Heti szemezgető 7.

2017. február 25. 20:07 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Telefonra szerelhető optika és távcső egyben

Aki nem a professzionális fényképezőgépek által alkotott képek mellett tette le a voksát, hanem egy jobb mobiltelefonnal készített képpel is megelégszik, annak jó szórakozást/segítséget nyújthat, hogy teljesen új szintre emelje fotográfiusi hajlamát. A maximálisan 60x-os nagyításra képes távcső nem mellékesen úgy került kialakításra, hogy kompatibilis legyen a mobiltelefonokkal. Ennek függvényében egy tripod állványra is felhelyezhetjük az alján található foglalat által. Illetve egy klipet segítségével odaerősíthetjük mobilunkat a távcső lencséjéhez. Bear Grylls hajlamúaknak, megtalálható rajta egy iránytű is, így biztos nem fogunk eltévedni egy erdei les közben sem.

Ha megtetszett, itt tekintheted meg

 

Forrasztó állomás

A kisebb dolgok forrasztásához nyújt segítséget, ez a krokodil csipesszel, páka tartóval, LED-es megvilágítású 3x/4.5x nagyítású lencsével ellátott forrasztó állomás.

Ha megtetszett, itt tekintheted meg

 

Xiaomi Bluetooth headset sportoláshoz

 

A Xiaomi készített már headsetet, de eddig nem volt megtalálható a repertoárjában sportoláshoz használható típus. A Bluetooth 4.1-en kommunikáló IPX4 védelemmel ellátott, ütésálló, mikrofonnal szerelt fülhallgató, 100mAh teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, így 7 óra beszélgetési idő érhető el vele.

Ha megtetszett, itt tekintheted meg

 

Xiaomi egérpad

Az óriási Xiaomi XL egérpad mérete 80 x 40 centiméter, vastagsága 0.3 cm. Méreténél fogva nem is csak egy sima egérpad, hanem egy egész, a számítógép előtti munkafelületre rakható lap. Alapanyaga gumi, így megvédi íróasztalunkat az egér és billentyűzet okozta esetleges karcoktól. Anyagának köszönhetően könnyen takarítható. 

Ha megtetszett, itt tekintheted meg

 

Létezik belőle egy játékosoknak szánt verzió is, amelynek mérete 24 x 18 x 0.5 centiméter. Nem csak a letisztut formája teszi különlegessé, hanem az ami miatt ezt a megjelenést kapja. Ez pedig nem más, minthogy egy alumíniumból készített pad az egész, ennek köszönhetően sokkal simábban "csúszik" rajta az egér.

Ha megtetszett, itt tekintheted meg

 

Kis méretű octopus telefon állvány

A legelső termékhez kapcsolódóan lehet jó kiegészítő megoldás, de én is előszeretettel használom a telefonomhoz. Kis méretű, így bárhol elfér, lábainak segítségével felerősíthető, akár egy oszlopra, kerítésre, szinte bárhová, ahonnan csak fotózni szeretnénk.

Ha megtetszett a termék, itt tekintheted meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6612286225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása