Heti szemezgető 10.

2017. március 18. 22:42 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Szinte hihetetlen, hogy megint eltelt egy hét. De nem maradtunk kínai termékek nélkül ez idő alatt sem. A Gearbest a harmadik születésnapját ünnepli, így hét közben sem maradhatunk ki akciókból. Ha eddig lemaradtál volna a hírről, az alábbi képre kattintva még részt vehetsz a születésnapi játékokban és akciókban.

17198287_393031241066034_1448903985_n.jpg

Lássuk mi maradt nekünk erre a hétre

Xiaomi okos kutya medál

A kis kedvencünk nyakörvére akasztható kiegészítő csupán 10 grammot nyom. A több színben is kapható termék egy 4 hónapos működésre elegendő cserélhető elemmel működik. Használatával, a beépített mozgásérzékelő szenzornak köszönhetően méri és monitorozza a háziállatok mozgását, alvását és beállítható az elégetett kalória mérése is.

A medál fő funkciója, kedvencünk megtalálásának megkönnyítése, ha kedvenc hobbija az elcsatangolás. A hátlapra gravírozott QR kód segítségével beállíthatunk jutalmat a megtalálójának, tárolhatunk fényképét és  információval láthatjuk el, megadhatjuk címünket, telefonszámunkat, ahol el tudnak érni minket.

Három lehetőség közül állítható, milyen színben világítson a medál, ami éjszaka automatikusan bekapcsol. Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül kommunikál Android és IOS rendszerű telefonunkkal.

A terméket itt tekintheted meg

 

Superlux HD681

 

Igényesebb dizájnt hoz, az eddig megszokott kínai márkától eltérően a Superlux fejhallgatója. A fekete-piros színekkel kombinált 276 gramm súlyú füles 3.5mm-es Jack csatlakozót kapott. A megfelelő minőségű hangokról egy 32 ohm-os 50mm-es driver gondoskodik.

A terméket itt tekintheted meg

 

Sunvell T95P médialejátszó

 

A tökéletes helykihasználásra törekedett a gyártó, amikor a mérnökök leültek a tervező asztal mögé és nekiláttak a munkának. Az 5.3 x 5.3 x 6.8 centiméteres méretekkel rendelkező, Android 6.0 Marshmallow rendszert futtató TV box igen kicsire sikeredett. De még így is belefért egy négy magos, 64 bites Amlogic S905X processzor, 2 GB memória és 8 GB belső tárhely. A kis méretéből adódóan nem maradt sok hely a csatlakozók számára, így azok két oldalra kerültek. Itt találhatjuk a HDMI, USB portot és a Micro SD kártya foglalatot. Vezeték nélküli kapcsolatok közül a 2.4 Ghz-es wifi-t támogatja. Előre telepítve megtaláljuk a Kodi 16.1-es verzióját, ami a leírás szerint, ezzel a hardverrel a 4K videókkal is elboldogul. Megvásárolható EU csatlakozóval is.

A terméket itt tekintheted meg

 

EZ BR01 fogkefe tartós fogrém adagoló

A termék a manuális vonalat erősíti. Nincs itt kérem szépen szenzoros érzékelő, automatikus fogrém adagolás. Így, aki a faék egyszerűségű, elem csere nélküli, bosszankodás mentes porciózásra vágyik, az megtalálta a számítását. A mellékelt öntapadós matricával felhelyezhető adagoló és az öt fogkefe tárolására szolgáló tartó műanyag házat kapott. A fogkrémet fejjel lefelé kell behelyezni az adagoló felső részébe, a fogkefével pedig az aljánál található műanyagot kell lefelé nyomni és már ki is nyomja a tubusból a pasztát.

A terméket itt tekintheted meg

 

Kétszemélyes függőágy

Nemsokára itt a nyár és vele együtt a jó idő. Így, aki egy kis kerttel rendelkezik otthon vagy esetleg egy nagyobb terasszal, annak kiváló kikapcsolódási lehetőség lehet ez a két személyes ágy, hogy pároddal együtt ringatózhassatok a napsütésben. Állvány sajnos nem tartozik hozzá, de ezért az árért nem is számítottunk rá. Apróra összehajtható, így egy nyaralásra is magaddal viheted. Kifeszítve 260 x 140 centiméter méretű, maximális terhelhetőség 220 kilogramm.

A terméket itt tekintheted meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8712349749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása