Heti szemezgető 12.

2017. április 01. 20:24 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Egy kevés szemezgetés erre a hétre. Nemsokára itt a nyár, remélem az online kínai piacokon nem csak vízipisztollyal fogunk találkozni, hanem sok újdonságból válogathatunk a jövőben is. Íme az e heti termés.

 

ARILUX kukorica izzók

A kukorica LED izzó a hagyományos energiatakarékos izzók méretével megegyező méretű. Előnye, hogy a burkolat alatt SMD LED-ek helyezkednek el 360°-ban, így a hagyomáyos ledekkel szemben sokkal nagyobb szögben képes fényt kibocsátani. E27 és E14-es foglalatú egyaránt rendelhető. Hideg és meleg színben az 5W-ostól egészen a 25W-os izzóig. Az energiafogyasztási és fényerősségi táblázat az oldalon található.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Digoo állatriasztós, napelemes locsoló

Nem a címet olvastad félre, ugyanis megalkották a kerti csapra csatlakoztatható, napelemmel működő, mozgásérzékelővel ellátott, locsolót. Hogy miért jó ez nekünk? Ha összeszereljük a szerkezetet, akkor beállíthatjuk, hogy milyen irányba, milyen erővel bocsássa ki a vízsugarat. Alkalmas lehet a kóbor állatok elijesztésére, de valószínűleg jól meglepődik az is, aki a birtokunkra merészkedik. Én például remekül tudnám használni a kertben, hogy a kóbor macskák ne itt dorbézoljanak az ablakom alatt.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

A termékre egy kicsit várni kell, még az előrendelői státusz alatt van

 

Xiaomi egér

Újra bekerült ez a Xiaomi egér, mert most megint olcsóbban megszerezhető, a készlet erejéig 17$-ért.

Egyrészt a külleme fogott meg. Szeretem a letisztult formákat és ahogy a gyártót ismeri az ember, ez megint egy olyan termék, amiben nem tud hibát találni. A fehér-ezüst színben kapható egér tulajdonsága, hogy nemcsak Bluetooth 4.0 kapcsolaton képes kommunikálni az adott eszközzel, ami lehet TV, számítógép, telefon vagy egy táblagép, hanem akár USB-n is csatlakoztathatjuk számítógépünkhöz. Ugyanis egy 2.4Ghz-es frekvenciát támogató vezérlőn keresztül is képes kommunikálni, így magunkkal vihetjük bárhova, minden eszközzel kompatibilis, ha nem Bluetooth-on, akkor a mellékelt vezérlőjével csatlakoztatható. Két darab AAA elemmel működik, súlya csupán 78 gramm, optikai felbontása 1200Dpi.

 


Ha megtetszett, itt nézheted meg

IPRee felfújható napozóágy

Itt a nyár, nyomás a kertbe, gyerünk ki a vízpartra. A könnyű, de erős anyagból készített ágy felfújásához vagy egy kis szél kell vagy jól megrázzuk kinyitott állapotban, hogy levegő menjen bele, a szélét feltekerve összezárjuk és kész is.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2412392221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igazi hős 2017.04.02. 22:49:56

"a hagyomáyos ledekkel szemben sokkal nagyobb szögben képes fényt kibocsátani" Ez pont akkora előny, mint hátrány, attól függően, hogy milyen lámpába rakod. A plafonlámpák nagy részét hagyományos, főként lefele világító izzóra tervezték, ezekben ezek az izzók nagyon rosszak, mert pont arra adnak kevés fényt. Ahol az izzót csupaszon látod, oda se, raknék ilyet, túl erős a fényük. De egy matt réteg (üveg/szövet) mögött jól néznek ki.
Ja, a BG-n kicsit túlárazott a cucc, másutt az itt "akciós" ár feléért elvihető.
süti beállítások módosítása