Vernee Apollo X bemutató

2017. április 03. 11:21 - nezdmitrendelszblog

Újabb gyermek

h.jpg

Biztos sokan tudjátok, hogy az Apollo széria kisebb testvérét (a Lite-ot) bemutató Vernee körülbelül öt hónapja elérhetővé tette mindenki számára a big brother-t, a QHD felbontású Vernee Apollo-t. A kínai mobiltelefon piac állóvizét felkavarandó, újabb taggal bővült az Apollo széria. Név szerint a Vernee Apollo X-el.

Az új X-et tekinthetjük az idei év Apollo Lite-jának, de persze csak addig, amíg meg nem lep minket a gyártó egy esetlegesen erre az évre tervezett Lite 2-vel. Ami akár még el is képzelhető, hiszen miért is ülne a babérjain, ha már ilyen sikeres lett rövid időn belül. Leszámítva azt a tényt persze, hogy kell-e nekünk idén egy Lite 2. Kell? Szerinted kellene?

A Vernee jó szokásához híven itt is a MediaTek processzorához nyúltak, a Lite-ban megismert tíz magos, 2.3 GHz-en járatott Helio X20 processzor hajtja a telefont. Ha hihetünk a sajtóanyagnak, az Antutuban elért pontszám magasabb, mint 100.000. Mindemellett alápakoltak 4 GB memóriát és, hogy ne legyünk hely szűkében, adtak nekünk 64 GB tárhelyet, amit 128-ig bővíthetünk memóriakártyával. Két SIM kártyát, illetve egy SIM-et és egy memóriakártyát helyezhetünk bele. Jó hír, hogy támogatja a B20-as LTE frekvenciát is.

 A kijelző mérete maradt az eddig megszokott 5.5 col, a felbontása FULL HD. Amihez szintén hozzászokhattunk már a gyártó korábbi telefonjainál, az a fém unibody ház. Ezt itt is megkapjuk. Ebben a 15.2 x 7.6 x 0.95 cm méretű házban lakik a 3.500 mAh kapacitású akkumulátor, amit a mellékelt Pump Express technológiával ellátott töltővel akár, 9V 2A mellett tölthetünk az USB Type-C csatlakozón keresztül. Nem kell lemondanunk a szabványos fülhallgató csatlakozóról sem, hiszen található egy jack aljzat is a telefon felső részén.

Az előlapra egy 5 megapixeles optika, a hátlapra egy 13 megapixel felbontású IMX258-as Sony szenzor került, dupla LED villanó társaságában, alatta az ujjlenyomat olvasót találjuk. A telefonon VOS fut (Vernee OS), ami Android 6.0 alapokra épül. Véleményem szerint nemsokára elérhető lesz rá a 7-es Nougat is.

A legjobb dolgot még kihagytam, ez pedig az ára. Nem egy gyenge készülék, most mégis nettó 189$-ért megvásárolható, (ami nem rossz ár érte) fekete és ezüst színben.

Ha megtetszett a készülék, itt megtekintheted

Vagy itt

 

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el Like-olni az oldalt a Facebookon, hogy erőt adjon a kis csapatunknak még több cikk írásához, amikről így első kézből értesülhetsz.

És persze ne felejtsd el, amit kiraktunk a blog Facebook oldalára is (látod, ezért érdemes bejelölni minket), hiszen a Digoo termékek most durván le vannak akciózva. Én már rendeltem is magamnak egy okos mérleget, ami azon felül, hogy persze, hogy a súlyomat méri. De ezen kívül még BMI, BMR (anyagcsere mérés) zsír, protein, víz arány mérés, test zsír, izom tömeg mérés és még a fene tudja miket tud. Tiszta NASA az egész. És persze az okos telefonnal kommunikálni is tud. Ha megérkezik, jól leteszteljük.

1 komment
Címkék: tech mobiltelefon

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7312397319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skywatcher 2017.04.04. 10:56:26

Lite-om van, 3 hónapja, meg vagyok vele elégedve. Főleg az akkuidő ami beszédes: normál használattal akár 3 napot is kibekkel. (wifi, 4G, kevés beszélgetés, netezés).
Nézegettem már ezt a "nagy"testvért, de igazából nem látom, mitől több, jobb. Szinte ugyanaz van benne, szinte ugyanazt tudja, mégis 50$-al drágább.
A nougatban ne legyél biztos, mert a Lite sem kapta még meg, és egyelőre nem is tudni, lesz-e egyáltalán. A Thor és a Mars már megkapta, érthetetlen, hogy miért pont a "zászlóshajót" hagyják a 6oson.
süti beállítások módosítása