Heti szemezgető 13.

2017. április 08. 20:00 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

XinBaoLong QH - vákuumzáras gép

Vannak azok a márkák, ahol a névről egyből beugrik egy adott termék képe az embernek. Hát, ennél a márkánál ez nem így van nálam, de gondolom, a többség ugyanígy van ezzel.

A 220V-al működő vákuumozó képes a bele helyezett zacskó száján keresztül kiszívni a levegőt és lezárni azt. A mindössze fél kiló alatti tömegű eszköz 100W teljesítményre képes, ami 430mmhg erősségű​ vákuum kifejtésére képes. Tökéletes, ha azt akarjuk, hogy ételeink megtartsák eredeti, friss állagukat.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Xiaomi WSB01TM - vezeték nélküli egér

A Xiaomi korábban bemutatott, hordozható vezetéknélküli egere után itt egy újabb példány, ami méretesebb testet öltött, így hosszú távú munkára ideálisabb választás lehet. Az előd 11.02 x 5.72 x 2.36 cm-es méretéhez képest változás történt, ugyanis a 9.81 centiméteres hossúság és a 3.44 cm-es magasság kényelmesebbé teszi a használatot. A szélessége szinte változatlan 5.6 centiméter lett. A fehér és fekete színben választható egér felső része eltávolítható, alatta találjuk az 2.4 GHz-en működö USB-s adaptert és a cserélhető AA típusú elemet, amelyet mellékel a gyártó. Optikai felbontása 1200DPI.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Xiaomi bluetooth hangszóró

Ebben a termékkategóriában nem is egy hangszóróval rendelkezik a gyártó. A frissen bemutatott második generációs Square Box, immár Bluetooth 4.2-es kapcsolaton keresztül is képes kommunikálni, ami jó hír az energiatakarékosság szempontjából. A 155 gramm tömegű és 15.45 x 6.00 x 2.55 centiméteres méretekkel rendelkező hangláda ezüst színben kapható. Rendelkezik beépített mikrofonnal is, akár fogadhatjuk vagy el is utasíthatjuk a bejövő hívásunkat. Egyaránt kompatibilis Android és iOS készülékekkel. Beépített 1200mAh teljesítményű lítium-polimer akkumulátorát, amelyet Micro USB csatlakozón keresztül tölthetünk, akár 10 óra zenehallgatást biztosít. Ellátták 3.5 mm-es jack csatlakozóval is, így más eszközünket is ráköthetünk, ha zenét kívánnánk hallgatni.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Xiaomi ébresztőóra

Akinek rég vágya volt, hogy a régi, éjjeli szekrényen pihenő csörgő vekkert újra tudja használni, eseltleg egy új, modernebb külsővel megáldott példány beszerzésén is elgondolkodott, annak ez best buy vétel lehet. 

Mit is tud ez a XXI. századi ébresztő vekker? Az elődökhöz hű külső elülső felén egy hangszóró rács szerű mintázattal találkozunk, ami egyben egy hangszórót is rejt, illetve LED-es megvilágítással, ahogyan az egy számlapos órától is elvárnánk, az időt is jelzi. Sőt, ha zenét hallgatunk ezen a kijelzőn jelzi nekünk a hangerőt is, amit a felső gomb tekerésével állíthatunk. Ez a gomb szolgál az ébresztés leállítására is, amit időzíthetünk a telefonon, illetve magán az órán keresztül is. Súlya 300 gramm, mérete 10,7 x 5,7 x 5,7 cm. Bluetooth 4.1-es kapcsolaton csatlakoztathatjuk hozzá telefonunkat is, így semmi akadálya egy kis esti zenehallgatásnak. Beépített akkumulátorral rendelkezik, amit Micro USB porton keresztül tölthetünk. Szerintem nagyon jó kis cucc. Egy régi dolog, új köntösben. 

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el Like-olni az oldalt a Facebookon, hogy erőt adjon a kis csapatunknak még több cikk írásához, amikről így első kézből értesülhetsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4012408821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása