Heti szemezgető 15.

2017. április 22. 20:03 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Egy újabb adag termék a borús napok után. Hátha ettől jobb kedvre derülsz.

 

Hordozható USB csatlakozós mini ventillátor

Ki ne ismerné azt az érzést, amikor már az egér izzad a tenyered alatt, egy nem éppen klimatizált irodában, a nyári hőségben, de te csak rendületlenül végzed a munkádat, kellemetlen érzés ide, kellemetlen érzés oda. Ennek most vége, erre nyújt segítséget ez a hordozható ventillátor, amit akár a számítógéped USB-s portjára is csatlakoztathatsz.

Mérete 10.5 x 33 centiméter, tehát nem magasabb, mint kihajtott kijelzőjű laptop. Helytakarékos, hordozható, könnyű mozgatni, nincs szükség hálózatra kötni. Fehér és fekete színben kapható, a kábel hosszúsága 1 méter. Külön feltüntetik, hogy a ventillátor működése zajjal jár. No, fene, ki gondolta volna...

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Excellway® KI09 fali csatlakozó USB porttal

Az Excellway terméke egy jó megoldás arra, hogy felhagyjunk az adapterekkel a készülékeink töltéséhez. A fali csatlakozó alatt két darab 5V 2A teljesítményű USB port kapott helyet, amely egy visszajelző LED fénnyel is rendelkezik.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Olvastad már a Xiaomi Mijia toll tesztünket?dsc04176-2_1.jpg

 

Xiaomi Aqara okos fali kapcsoló

A Xiaomi terméke egy akár falra, de szinte bárhová szerelhető kapcsoló. A működéséhez semmi másra nincs szükség csak egy elemre, így nem kell falat bontani, kábelt kötni, vezeték nélkül kommunikál a Xiaomi saját színes, és fehér fényű okos égőjével. Így a lakásban, az okostelefonon lévő izzó kezeléséhez szükséges alkalmazást váltja ki.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Uhappy U80 mini projektor

Ez az 1000 Lumen fényerejű 800 x 480 pixel felbontású képet kivetíteni képes eszköz viszonylag kicsi, 21 x 15 x 8 centiméter méretű.  Beépített sztereó hangszórókkal rendelkezik, bemeneti csatlakozások: AV, HDMI, SD kártya, USB, VGA. Súlya csupán 1 kilogramm. Vetítési távolsága 1.2 - 3.8m, képméret: 37-130 inch között. LED izzójának élettartama 20.000 óra. Nem ezzel fogunk FULL HD filmeket nézni, de így már indulhat otthon az alacsony költségvetésű mozi.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Syllable D900Mini Bluetooth fülhallgató

Ha olvasod a Heti szemezgetőt, akkor már találkozhattál ezzel a vezetéknélküli fülhallgatóval. Úgy gondoltam, most újfent helyet kap, mivel nagyon nagy volt az érdeklődés iránta és most még olcsóbban is megvásárolható, mint volt. 

Ami az Apple-nek az új AirPods, az a Syllable-nek a D900Mini. Aki látta már az Apple új fülhallgatóját, az már nem lepődik meg ezen az újdonságon. A D900mini, Bluetooth 4.1 kapcsolaton kommunikál a telefonunkkal, így mindenképp meg kell bizonyosodnunk vásárlás előtt, hogy mobilunk támogatja-e ezt a kapcsolat típust, legyen az Android vagy Apple készülék. A fülhallgató vezeték nélküli, így csak a két kis hangkeltőt kell a fülünkbe dugni és párosítani telefonunkkal. Kábel mentessége révén kiváló gyaloglás, futás, túrázás, kerékpározás vagy konditeremben való edzéshez. A csomagban találjuk a 2 x fülhallgatót, kínai / angol használati utasítás, töltő doboz, USB kábel, 2 pár gumi gyűrű, hordtáska. Mint ahogyan az Apple termékénél, itt is a doboz, ahol a fülhallgatót tároljuk, szolgál egyben töltésre is Micro USB porton. Praktikus és így kisebb az esélye, hogy elvesztjük őket. Súlya mindössze 10 gramm. Mikrofonjának és a beépített akkumulátorának köszönhetően 3 óra beszélgetési időt biztosít. Zenehallgatási idő 2 óra, töltési idő kevesebb, mint 2 óra. Támogatja a A2DP, AVRCP szabványokat is.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

DOOGEE X5 Pro okostelefon

Nettó 59.99$. Ennyibe kerül a Doogee X5 Pro, ha felhasználod a DOOGEEX5D kódot a vásárlásnál. Ennyire olcsón még talán sosem volt mobiltelefon 2 Gb memóriával és 16 Gb tárhellyel. 5 colos kijelző, négy magos processzor, támogatja a 800 Mhz-es LTE-t. 2 és 5 megapixeles kamerák. Kell ennél több egy belépőszintű telefonnak? Nem hiszem.

 Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4712444659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása