Felbukkant a vékony kijelzőkerettel ellátott UMIDIGI Crystal

2017. május 20. 17:08 - nezdmitrendelszblog

umidigi-crystal-7-e1494937514373.jpg

Egy másik ázsiai gyártó kezdett el foglalkozni az ötlettel, hogy mi lenne, ha ők is piacra dobnának egy olyan készüléket, amihez hasonló igaz már készült más gyártók által, de nem lett túlságosan elterjedt. Az UMIDIGI az a gyártó, aki ha akar, jó hardveres felszereltégű telefonokat is piacra tud dobni, alacsony ár mellett. Ilyen készülékük például az UMIDIGI Z Pro is.

Most egy kijelzőkeret nélküli telefont dobnak piacra, amihez hasonló már készült a Xiaomi műhelyében is és a Doogee is ejtett már szót és pár képet az új telefonjáról. A gyártó az LG G6 és a Samsung Galaxy S8-at említve példálózik, hogy milyen fontos lett a kijelző körüli keretek vékonyítása az okostelefonokban. Valljuk be nem utolsó szempont, hiszen ezzel a lehetőséggel úgy lehet növelni a kijelző méretét egy okostelefonba, hogy nem feltétlenül kell nagyobb házba tenni azt, feltéve, ha törekednek a legjobb helykihasználás és a káva mentes készülékek mellett. És az irány erre felé változik.

umidigi_crystal.jpgumidigi-crystal-id-editions-01-768x288.jpg

A kijelző egy 5.5 colos AMOLED panel és a hírek szerint több hardveres felszereltséggel is kapható lesz a készülék, hogy mindenki a saját pénztárcájához mérten tudjon választani. A készülékeket felvértezik hátlapi ujjlenyomat olvasóval, amely minden esetben a hátlapon kap majd helyet. Típustól függően szimpla vagy dupla hátlapi kamerával. A készülék érdekessége és a vékony kávás telefonok szinte mindegyikének sajátossága, hogy az előlapi kamera nem a telefon tetején kap helyet, hanem alul. Nagyon várjuk, érdekes lehet  használat közben is a készülék.

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

4 komment
Címkék: tech telefon umi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7312528117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mobazs 2017.10.08. 08:45:30

Ez a telefon az eddigi legnagyobb csalódás a Gearbest vásárlásaim és a kínai vásárlásaim közül is. A presale során ígért szállítási határidő után 3 héttel csomagolták a telefont hosszas reklamáció és a semmitmondó Gearbest szupport válaszok után. Kaptam egy tracking számot, ami alapján a teló 2 hétig nem mozdult (ez valószínűleg az EU express szállítás jellemzője).
A telefon lényegében használhatatlan:
1. GPS nem működik
2. A programok laggolnak
3. Akkumulátor gyorsan merül
4. Az umidigi szupport zéró (konkrétan azt írták hogy ennyi pénzért ennyi jár)

A fentiek miatt egyáltalán nem ajánlom ezt a telefont megvásárlására.

Mobazs 2017.10.08. 08:58:32

plusz infó: miután 3 csillagos értékelést adtam a termékről a Gearbest-en, a Gearbest szupport létrehozott egy ticketet, amiben megkérdezték mi a problémám. Leírtam a gondokat, amire azt válaszolták, hogy küldjem vissza Kínába a telót.
Az értékelés azóta sem került ki a termék oldalra, és azt gondolom hogy nem csak én jártam így.
A lényeg hogy a Gearbest értékeléseket sajnos kétségekkel kell figyelembe venni.

nezdmitrendelszblog · www.nezdmitrendelsz.blog.hu 2017.10.08. 11:22:49

@Mobazs: Azóta történt valami fejlemény? Visszaküldöd nekik? Esetleg nem próbáltad, hogy ha nem küldöd vissza, térítsenek vissza valamekkora összeget?

Mobazs 2017.10.08. 13:33:14

@nezdmitrendelszblog:

Egyelőre bízok abban hogy "csak" szoftveres a probléma, az umidigi fórumon volt aki azt írta, hogy a korábbi ROM verziók jól működtek, a szeptember 3-án kiadott hivatalos/final ROM a bug-os.
Megvárom a következő OTA frissítést, utána döntök a további reklamációról, visszaküldésről .
süti beállítások módosítása