Már-már kihagyhatatlan ajánlatokkal bombáz minket a Xiaomi

2017. június 05. 12:15 - nezdmitrendelszblog

nevtelen_2.jpg

A 2016-os mobiltelefon gyártók ranglistájának 5. helyét megszerző Xiaomi folyamatosan fejleszti termékpalettáját. Nem csak a megszokott és jól bevált kategóriákról van most szó, mint a sokak által kedvelt Redmi vagy Redmi Note széria vagy a felsőkategóriába pozícionált Mi verzió tagjait, hanem megpróbál újítani. Lásd a Xiaomi Mi MIX-et, amely egy szinte keret nélküli kijelzővel szerelt mobilkészülék vagy a Xiaomi Mi MAX, amit az óriás phabletek ellenfeleként küldtek harcba. Egy dolog közös a gyártó sokszínű készüléke között, hogy mindig olcsóbban szerezhetőek meg telefonjaik a többi ismert gyártóhoz képest és, ami még ennél is pozitívabb, hogy a szoftvertámogatottságra sem lehet panaszunk. Ellenben, más gyártókhoz képest, akik csak addig foglalkoznak készülékeikkel, amíg újdonságnak számítnak, aztán később sok kellemetlen pillanatot okoz a felhasználóknak a régi biztonsági frissítéssel ellátott Android szoftververzió, a bugos rendszer, amire hivatalosan nem találni gyógyírt, stb., stb… Ezzel szemben A Xiaominál hatalmas felhasználói bázis áll a telefonok mögött és ezt a cég jól tudja, így eleget téve az elégedett felhasználóknak, folyamatosan frissíti eszközeik szoftvereit és termékpalettájukat.

Most itt van nekünk egy szinte minden kategóriát lefedő lista, amiben közös, hogy minden egyes mobiltelefonjukra akad kedvezmény, hol több, hol kevesebb. Ebből válogattunk most össze egy adagot. Minden készülék EU-n kívüli raktárból vásárolható meg, így számolni kell a többletköltséggel a hazai jogszabályban szereplő adók miatt.

 

Xiaomi Mi Max 2

A legújabb Mi MAX, ami már a második generációt éli. Főbb tulajdonságai a 6.44 colos 1920 x 1080 pixel felbontású IPS kijelző, a nyolc magos Snapdragon 625 processzor Adreno 506-al, 4GB RAM + 64GB ROM, 5 és 12 megapixeles elő és hátlapi kamera. Dual SIM, dual standby módban. Micro SIM + Nano SIM, WiFi, GPS, Bluetooth 4.2, akkumulátora 5300 mAh teljesítményű, hátránya talán a B20 hiánya lehet.

A telefont itt nézheted meg

Kupon kód: Max24G

 

Xiaomi Mi 6

A világon az első 10nm-es technológiával készített processzorába több, mint 3 milliárd tranzisztort zsúfoltak bele a Qualcomm mérnökei. Ezt a már-már brutális teljesítményt támogatták meg a Xiaominál, 6 GB memóriával és 64 GB tárhellyel, illetve választható 6/128 GB-os verzió is. A kijelző megmaradt a korábbi "Mi" szériánál is ismert 5.15 colos FULL HD felbontású kijelző. A készülék háza, ami a fröccsenő viíznek is ellenáll, teljes egészében egy karcoknak ellenálló üvegből készült, melynek lekerekített élei felelnek a kényelmes fogásért. Az előlapon található gombba építették a gyártónál jól ismert, szinte tökéletesen pontos ujjlenyomat olvasót. 

Az előlapon egy 8 megapixeles optika található, a hátlapra dupla kamera került, melyből mindkét optika 12 megapixeles, természetesen autofókusszal és dupla villanóval rendelkeznek. A készülékbe már a legújabb Bluetooth 5.0 került, a GPS támogatja a Beidou, Glonass műholdakat is. 

A készülék két Nano SIM kártyát támogat, az elődtől átvett "hiányossággal", ugyanis nem támogatja a B20-as LTE frekvenciát, így itthon be kell érjük a 3G-vel, illetve egyes szolgáltatóknál továbbra is támogatott 4G frekvenciával. Beépített akkumulátora 3350 mAh teljesítményű, amit a mellékelt Quick Charge 3.0 kompatibilis, USB Type-C, US szabványű (ehhez be kell szereznünk egy átalakítót, aki nem rendelkezik otthon eggyel, hogy itthon is használni lehessen) töltővel tölthetünk. A jack csatlakozót elhagyták a készülékről, de a csomagban mellékelnek hozzá egy USB Type-C - jack átalakítót. A készülék már a legújabb, 7-es verziószámú Androiddal érkezik, amely az oldalon található információk szerint már megkapta a magyar nyelvi támogatást is.

A telefont itt nézheted meg

Kupon kód: GRMi4G

 

Xiaomi Mi 5

 

Nem csak a fém ház és a hátul lekerekített edzett üveg élek teszik prémium kategóriás készülékké ezt a telefont. A Snapdragon 820-as processzor, a 3 GB memória és a 64 GB tárhely egy jó darabig ki fog szolgálni még minket. A belső tárhelye UFS 2.0, tehát a sebességre nem lehet panasz. A kijelző 5.15 colos FULL HD felbontású. A hátlapon egy 16 megapixeles, 4 tengelyes optikai képstabilizátorral felvértezett Sony IMX298 szenzor teljesít szolgálatot. Akkumulátora 3.000 mAh teljesítményű, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk és támogatja a Quick Charge 3.0-t is. Bluetooth 4.2, NFC, Glonass és Beidou műholdak támogatása, Dual SIM kezelés. Egyetlen hátránya talán a B20 hiánya lehet. De még ezt is feledteti az ár, hiszen az eddigi 300 $ feletti összeg helyett, a Mi56GBF kóddal nettó 199$-ért a miénk lehet.

A telefont itt nézheted meg

Kupon kód: Mi56GBF

 

Xiaomi Redmi Note 4

A Xiaomi Redmi Note 4 egy 5.5 colos kijelzővel ellátott phablet, ami szinte a legjobb ár/érték arányú készüléke a gyártónak, hiszen a Redmi és a nagyobb kijelzőjű Redmi Note-ok mindig is a korrekt teljesítményű, középkategóriás hardverek és jó árú készülékek közé tartoztak. Főbb tulajdonságai az 5.5 colos 1920 x 1080 pixel felbontású kijelző, a nyolc magos Snapdragon 625 processzor Adreno 506-al, 3GB RAM + 32GB ROM, 5 és 13 megapixeles elő és hátlapi kamera. Dual SIM, dual standby módban. Micro SIM + Nano SIM/MicroSD kártya, memóriakártyával 128GB-ig bővíthető. WiFi, GPS, Bluetooth 4.2, akkumulátora 4100 mAh teljesítményű és ez a telefon, mivel Global verzió, támogatja az itthon is használt B20-as, 800 mHz-es LTE-t is.

A telefont itt nézheted meg

Kupon kód: Mi56GBF

 

Xiaomi Redmi 4X

 

A Redmi széria a Note-októl tagjaitól különbözően kisebb, 5 colos kijelzővel rendelkeznek. A 4X egy 5 colos 1280 x 720 pixel felbontású kijelzővel, a nyolc magos magos Snapdragon 435 processzor, 3GB RAM + 32GB ROM, 5 és 13 megapixeles elő és hátlapi kamera. Dual SIM, dual standby módban. Micro SIM + Nano SIM/MicroSD kártya, memóriakártyával 128GB-ig bővíthető. WiFi, GPS, Bluetooth 4.1, akkumulátora 4100 mAh teljesítményű és ez a telefon, mivel Global verzió, támogatja az itthon is használt B20-as, 800 mHz-es LTE-t is.

A telefont itt nézheted meg

Kupon kód: MM4X4G

 

Xiaomi Redmi 4A

A Redmi 4A a legolcsóbb Xiaomi készülék, de még neki sem kell szégyenkeznie, hiszen a gyártó jól tudja, hogy hiába az alsó kategória, akkor is megfelelő hardverrel kell árulni egy készüléket, ha azt akarják, hogy sikeres legyen. Az készülék egy 5 colos 1280 x 720 pixel felbontású kijelzőt kapott. Négy magos Snapdragon 425 processzor, 2GB RAM + 32GB ROM, 5 és 13 megapixeles elő és hátlapi kamera. Dual SIM, dual standby módban. Micro SIM + Nano SIM/MicroSD kártya, memóriakártyával 128GB-ig bővíthető. WiFi, GPS, Bluetooth 4.1, akkumulátora 3120 mAh teljesítményű és ez a telefon is, mivel Global verzió, támogatja az itthon is használt B20-as, 800 mHz-es LTE-t is.

A telefont itt nézheted meg

Kupon kód: KRedmi4A

Kategóriáján belül mindegyik készülék kiváló választás. Ár/érték arányban a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani pénztárcánkhoz és igényeinkhez megfelelően.

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8212564735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása