100$-al olcsóbb a limitált Leagoo T5 THFC

2017. október 03. 10:28 - nezdmitrendelszblog

1_23.jpg

A cikk hírértéke az angol futball szurkolókat érinti igazán, de mi is vetettünk ám rá pár pillantást, hogy tudjuk mivel is állunk majd szembe. Lehet, hogy sokan tudják, a Leagoo lett az Angliai Tottenham Hotspur hivatalos szponzora. A Leagoo a nagy nemzetközi reflektorfényben, a Tottenham Hotspur Premier League klubjának szponzorként, szinte csak idő kérdése volt, hogy mobiltelefon gyártóként mikor adnak ki egy a csapat által fémjelzett készüléket. Ebből a házasságból született meg a Leagoo T5 THFC (Tottenham Hotspur Limited Edition), ami a Leagoo T5 egy felpimpelt változata.

Az egyedi megjelenés sok Tottenham rajongó szívét megdobogtathatja.

A készülékben egy 8 magos MTK6750T processzor dolgozik, a grafikus feladatokat a Mali-T860 GPU látja el, amelyhez 4 GB RAM és 64 GB-os belső tárhely jár.

A telefon egy 5.5 colos Full HD IPS kijelzőt kapott, amit a Sharp szállít. A Leagoo T5 egész vékonyra sikeredett, egy 7.9 mm vékony fémházat kapott, az előlapon pedig a 2.5D-s Gorilla Glass 4 borítás véd a külső behatásoktól.

5_12.jpg

Az előlapi kamera 13 megapixeles, így jó minőségű szelfiket lehet vele készíteni. A hátlapon egy 13 és egy 5 megapixeles optika került, így a portré módnak köszöhetően bokeh effektel, azaz a háttér elmosásával készült képeket készíthetünk.

4_16.jpg

A készülék két NANO SIM kártyát képes kezelni, illetve az egyik kártya helyére helyezhetjük be a maximum 256GB kapacitású MicroSD memóriakártyát. Szerencsénkre támogatja az itthon is használt B20-as LTE-t is. A készülékben egy 3000mAh kapacitású akkumulátor teljesít szolgálatot, a készüléken Android 7.0 fut, a gyártó által készített egyedi felülettel.

Az előlapra került a kerámia borítású Smart Touch szenzor, amely 360 fokban, 0.1 másodperc alatt képes feloldalni a készüléket.

Jelenleg 199$-ért vásárolhatjuk meg a limitált Leagoo T5 (THFC) készüléket, amit kérhetünk EU Express szállítással is, így nem csak 100$-t spórolunk, de még vámot sem kell fizetni a termék után.

A készüléket itt tekintheted meg

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

1 komment
Címkék: tech telefon leagoo

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6612923281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leooo 2017.10.03. 12:43:54

Nos, nem tudom, hogy miért olyan nagy durr ez, az Ali-tól 139 USD-ért vettem fekete színű Leagoo T5-öt, ajándék védőtokkal és üvegfóliával. A jelenlegi firmware-ja bugos, a gyári default csengőhangot, jelzőhangokat nem lehet lecserélni a 22/08/2017-es OTA frissítés után sem.(Remélem ez múló farokság és lesz hozzá frissítés, addig nyasztatom a kereskedőt megoldásért...) Egyébként szépen működik, hozza, ami egy 4Gb/64 Gb-eos telefontól és a 7-es Androidtól elvárható. Egy erősebb használatú napon kitart estig, a gyengébbeken 2 napig is. Ha lenne a Vernee Thor Plus-ból 4-6 Gb/64 Gb-eos a 6200 mAh-s akkuval, full HD felbontással, akkor azt vettem volna.
süti beállítások módosítása