Heti szemezgető 40.

2017. október 14. 07:38 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Egyértelmű volt, hogy a 40. Heti szemezgetőt a Vernee kezdi, hiszen a MIX 2 készülékükkel olyan terméket tettek le az asztalra, ami biztos sok embernek tetszik. Vékony kijelzőkeretes oldalak, 2K felbontás, erős hardver és mindemellett nagyon alacsony árat kapott, így szinte kihagyhatatlan választás. Ezen felül ne hagyd ki az időzített akciókat sem, mert egészen 10.16-ig bizonyos órákban kezdődnek a kuponos akciók, amiket ti már most megnézhettek.

 

Vernee MIX 2 mobiltelefon

 

vernee-mix-2-header-1-660x330.jpg

Tény, hogy olyan külsőt alkottak a Vernee MIX 2- nek, ami eddig nem volt ismert a gyártónál. Gyönyörű letisztult lett mind az előlap, mind a hátlap az üveg borításnak köszönhetően. Nem csak a külső lett átlagon felüli, hanem a mai szemmel nézve azok a hardverek is, amik belekerültek a telefonba. Hiába a nagy méretű 6 colos, 2160 x 1080 pixel felbontású kijelző, a vékony oldalkeretek által egy normál 5.5 colos telefon méretével ér fel. A Vernee jó kapcsolatot ápol a MediaTek-kel, eddig is az ő processzoraikat használták, nincs ez másként most sem. A megfelelő sebességről egy nyolc magos, 64 bites MTK6757CD, azaz Helio P25 gondoskodik, aminek maximális órajele 2.5GHz. Memóriából sem kapunk keveset, 4 GB-al gazdálkodhatunk, a tárhely mérete 64 GB, amit természetesen memóriakártyával bővíthetünk. Az előlap a vékony keretes telefonoknál már nem annyira szokatlan. Elöl nem találunk gombokat, ezt a Veree szoftveresen oldotta meg. A jobb alsó sarokba helyezte el a 8 megapixeles, míg a hátlapon dual megoldásként a 13 és 5 megapixeles optikát LED villanóval egyetemben, alatta pedig az ujjlenyomat olvasó található. Természetesen minden ismert szenzort megkapunk úgy mint közelség, fény, mágnes, gravitációs szenzor és giroszkóp. A mobil két NANO SIM kártyát kezel és támogatja a magyarországi 800MHz-es B20-as LTE-t is. A készüléken Android 7.0 fut, amin választható a magyar nyelv is. Beépített akkumulátora is méretes, 4200mAh kapacitású. A készülék előrendelői státuszban van, így az elsők között lehetünk, akik megszerezhetik maguknak az új Vernee telefont 169.99$-ért, azaz 43.000 forintért. Kategória győztes. Erős hardver és ehhez képest nagyon alacsony ár. Kérhetjük EU Express szállítással is, így nem kell vámot fizetünk a készülékre, ezáltal nem fog többe kerülni a telefon.

Sőt kérheted EU Express szállítással is, így még áfát sem kell fizetned.

A Vernee MIX 2-t itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

 Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook

 

Jumper EZBOOK 3 PRO 13.3 inch Notebook Windows 10 Home Intel Apollo Lake N3450 Quad Core 1.1GHz 6GB RAM 64GB eMMC HDMI Dual WiFi

A Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook hasonlít az általunk is tesztelt CHUWI 12.3 LapBook-hoz, ami nagyon tetszett nekünk, viszont az akció keretében most 50$-al olcsóbb nála. Alumínium borítása, vékonysága és könnyedsége az Apple termékeit juttatja az ember eszébe.
Jumper Az EZBOOK 3 PRO egy 13,3 hüvelykes FHD IPS kijelzővel van felszerelve. Az Intel Apollo Lake N3450 processzorral működő gép biztosítja a teljesítményt hosszú távon, hála az alacsony energiafelhasználásnak. A 6 GB memória még mindig meglepő egy ilyen kis gépben, ez dicséretes a gyártó részéről.A HDMI kimenete révén, lehetővé teszi a monitorokhoz, tévékészülékekhez vagy projektorokhoz való csatlakoztatását. A kétcsatornás 2.4GHz/5GHz WiFi támogatás lehetővé teszi a nagy sebességű szörfölést az interneten. 

Főbb jellemzői: 
- Microsoft Windows 10 Home
- Intel Apollo Lake N3450 négy magos 1.1 GHz-től akár 2,2 GHz-ig
Ultra-alacsony feszültségű platform és a négymagos processzor maximális hatékonyságú teljesítményt nyújt. Az Intel Turbo Boost technológia dinamikus extra energiát biztosít, amikor csak szüksége van rá. 
- 13,3 hüvelykes FHD IPS képernyő 1920 x 1080 képpont felbontással.
- 6 GB-os DDR3 RAM a fejlett multimédiás alkalmazásokhoz
Nagyszerű sávszélességű RAM, amely a játékok, fotók és videószerkesztő alkalmazások zökkenőmentesen történő futtatásához egyszerre több programot és böngészőlapot is képes lejátszani 
- 64 GB eMMC Storage Capacity (támogatja az M.2 SSD bővítést) Helyet biztosít a képek, videók, zenék és egyéb képek tárolására. 
- 128 GB-os MicroSD kártya bővíthetőség
- Előlapi 2.0MP-es elülső kamera lehetővé teszi, hogy emlékezetes pillanatokat rögzítsen, vagy csevegjen barátaival 
- Dual Band 2.4GHz / 5.0GHz WiFi, 802.11b / g / n / ac.

Sőt kérheted EU Express szállítással is, így még áfát sem kell fizetned.

A terméket itt tekintheted meg

Kupon kód: BOOKPRO

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

 Ne hagy ki az időzített akciókat sem!

 

 

Teclast 98 nyolc magos Androidos táblagép

 

Teclast 98 Octa Core Dual 4G Phablet Android 6.0 10.1 inch MTK6753 1.5GHz 2GB RAM 32GB ROM OTG Cameras

Teclast 98 10,1 hüvelykes IPS kijelzővel rendelkezik , amely életre kelti fotói és videóit. A 64 bites MedaTek  MTK6753 processzor biztosítja a nagy teljesítményt. Dual 4G és Dual-Band WiFi támogatást is kapott. Memóriából 2, míg belső tárhelyből 32 GB-ot kapott. Fedélzetén az Android 6.0 fut.

Főbb jellemzők: 
- Android 6.0
Lehetővé teszi a kapcsolódás és a termelékenység fenntartását 
- MTK6753 64 bites nyolc magos 1.5 GHz-es processzor
Az ultra-alacsony feszültségű platform és a nyolc mag maximális hatékonyságot nyújt a teljesítményhez 
- Mali-T720 GPU
 -10,1 hüvelykes, 5 pontos érintőképernyős IPS képernyő 1920 x 1200 Felbontás
- 2 GB-os DDR3 RAM a fejlett multimédiás alkalmazásokhoz
- 32 GB-os eMMC ROM Tárolási kapacitás
5,0MP hátsó kamera AF és LED villanóval
2.0MP-es elülső kamera
- 128 GB-os MicroSD kártya bővítés
- Dual Band 2.4GHz / 5.0 GHz-es WiFi, IEEE 802.11b / g / 
- Hálózat
2G: GSM 900 / 1800MHz 
3G: WCDMA 2100MHz 
4G: FDD-LTE 1800 / 2100MHz, TDD- LTE Band 38/39/40

Sőt kérheted EU Express szállítással is, így még áfát sem kell fizetned.

A terméket itt tekintheted meg

Kupon kód: OctaKC

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

BRELONG E27 12W RGB színű hangszórós LED lámpa

 

BRELONG E27 12W Bluetooth 3.0 12 x COB LED Bulb RGB Music Light Speaker with 24 Keys Remote Controller ( 100 - 240V )

A Brelong lámpájában az a különleges, hogy nem csak Bluetooth képes, illetve több színben képes világítani, amit a távirányítójával vezérelhetünk, hanem a vezetéknélküli kapcsolaton keresztül, így akár lámpából is szólhat kedvenc aláfestő zenénk.

A termék 12W- teljesítményű, E27-es foglalatba illeszkedik. Elég méretes 13.00 x 9.00 x 9.00 centiméter méretű. 

A terméket itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

 

 DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter

 

DJI Mavic Pro Mini RC Drone with 7km Ocusync Transmission / 4K UHD Camera / 3-axis Brushless Gimbal


Leírás:
Olyan kicsi, mint egy vizes palack, mégis az egyik legkeresettebb termék a DJI palettáján. 7 km széles video-átviteli rendszerrel, a legkisebb 3 tengelyes stabilizáló gimballal, és 4K UHD kamerával büszkélkedhet. A sebesség elérheti a 18 m/s sebességet és akár 27 percig is repülhet. Ezenkívül az érzékelő redundanciája kétszer biztonságosabb repülést biztosít. 

Főbb jellemzők:
A drone csak 743 g súlyú, és összecsukva ugyanolyan méretű, mint egy üveg víz. 
- Soha nem látottan széles átviteli tartomány Az új Ocusync rendszer lehetővé teszi 1080P / 720P videó streaming valós időben  streamingelését 7 km-es hatótávolságon belül. 
- A quadcopter 18 m / s sebességgel mozog, és repülése 27 percig tarthat 25 m/s sebességgel.
- Precíz pozícionálás. A Mavic Pro kifogástalan 3D-s látványpozícionálásnak és GPS / GLONASS-nak köszönhetően pontos mind beltérben, mind kültéren. 
- Intelligens repülési módok. Bekapcsolhatja a Gesztus üzemmódot, és a Mavic Pro-val készíthetsz szelfiket. A karod mozgását követve irányíthatod.

Sőt kérheted EU Express szállítással is, így még áfát sem kell fizetned.

A terméket itt tekintheted meg

Kupon kód: HalloweenDJI

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

  

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6012970697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása