Nem egy 4K-s termék, de a gyerekszobába hatalmas élmény lesz kivetítve nézni a meséket!

2017. november 23. 17:53 - nezdmitrendelszblog

201501051132001051_eredmeny_eredmeny.jpg

UNIC UC46, ez a kissé semmitmondó neve annak a projektornak, ami alacsony árához képest támogatja a Miracast, DLNA, Airplay funkciókat, tehát a telefon, táblagép képét tükrözhetjük rá, illetve ellátták VGA, HDMI és USB portokkal is.

A nagy moziterem érzést keresőket egy kissé el kell, hogy szomorítsuk. A pengeéles megjelenésről és az óriási felbontástól el kell, hogy búcsúzzunk, de ez a termék nem is erre hivatott. Egyszerűen képtelenség egy olyan alacsony árú terméktől, mint ez, multiplex minőséget várni. Mozi a gyerekszobában? Iskolában, óvodában? Vannak még lehetőségek, ahol a FULL HD felbontáson is szájukat húzó emberek mellett, valaki jónak látja egy ilyen termék beszerzését.

 

Láttad már milyen akciós termékeket találtunk?

 

201511300908156367_eredmeny.jpg

A UNIC UC46 súlya 1.105 kg, mérete 20.00 x 15.10 x 9.00 cm. A fekete műanyag testben egy 800:1 kontrasztarányú, 800 x 480 felbontásra képes, 1200 Lumen fényerősségű LED található. 1 - 3.8 m közötti távolságba képes kivetíteni a 34-130 colos átlójú képet, aminek képaránya 4:3 és 16:9 is lehet.

1501031248324404960_eredmeny_1.jpg

A készüléken találhatunk audio kimenetet, hálózati csatlakozót, HDMI portot, SD kártya foglalatot, USB portot és VGA csatlakozót is. Ezenkívül felszerelték a/b/g/n WiFi-vel is. A mellékelt adapter EU csatlakozós és a projektoron találunk egy második USB portot, amin keresztül tölthetjük az eszközeinket is. Így, ha a mobiltelefonunkon keresztül csatlakozunk a projektorhoz és vetítjük ki annak a képét, akkor közben a telefonunkat is tölthetjük az USB porton keresztül.

Az eszköz képes lejátszani a 3GP / AVI / MKV / FLV / MOV / MP4 / MPG / VOB / RMVB videó formátumokat, a hangok közül megbirkózik a MP3 / WMA / ASF / OGG / AAC / WAV formátumokkal és a JPG / PNG / BMP képeket is támogatja.

Tartozékok: 1 x távirányító, 1 x EU csatlakozó kábel, 1 x Felhasználói kézikönyv kínai és angol nyelven. A termék 71$-ba kerül és kérhetjük EU Express szállítással is, így nem kell áfát, vámot fizetni.

A terméket és a termék videóját itt tekintheted meg

Mondd el másnak is, ha a cikket egy kattintással megosztod

Természetesen több gyártó termékét és akár FULL HD felbontású projektorokat is találhatunk itt

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: projektor unic

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7113357885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása