Remek lett a DOOGEE S60 - Egy igazán jó strapatelefon

2017. november 27. 12:51 - nezdmitrendelszblog

_bc7bb5ec-02b3-4960-aacd-0661bbc32ae6_eredmeny.jpg

A DOOGEE úgy látszik nem csak az alsó kategóriát tudja vagy éppen akarja meglovagolni és ha ránézünk az S60-ra, akkor szinte már el is felejtjük az alsóházba szánt készülékeit és úgy nézünk a DOOGEE-ra, mint egy gyártóra, aki igenis jó dolgokat is tud készíteni, ha akar.

Strapabíró telefont nem csak azok vásárolnak, akik villanyszerelők vagy éppen csatornázók, hogy mindegy milyen piszkos helyen van, akkor sem lesz baja vagy ha épp nincs kéznél a kalapács, a telefon is megteszi. Szerencsére egy ideje a design-ra is odafigyelnek ezek a gyártók és ha azért mégis csak felfedezhető bizonyos hasonlóság ezek között a mobilok között, azért nem mondhatjuk rájuk egyszerűen, hogy egy kaptafára készült csúnyaságok. Hiszen nem is azok, csak meg kell felelni azoknak a körülményeknek, ahol használni kívánjuk őket. Például, ha rendszeresen túrázunk, sőt szinte már többet vagyunk a természetben, mint a városban. Vagy épp a terepkerékpározás a hobbink és ilyenkor már nem is lepődik meg az ember, ha valakinek a kezében egy ilyen telefont lát.

1_eredmeny.jpg

A telefon tiszteletet parancsoló, a GearBest adatai szerint kicsit túlzó 400! grammos telefon hihetetlen súlya, az egyik általunk talált teszt információi alapján "csak" 285 grammot nyom, ami az erős fém háznak és a méretes akkumulátornak köszönhető. Alumínium és polikarbonát felépítésű külsőt kapott az IP68-as védettséggel rendelkező telefon, így még akkor sem lesz baja a készüléknek, ha egy tócsába ejtjük. A 16.40 x 8.10 x 1.55 cm méretű házban egy 5.2 colos Gorilla Glass 5 üveggel védett Full HD felbontású, 1920x1080 pixeles kijelző kapott helyet.

 

Időzített akciók 11.27-28. Black Friday utáni őrület!

 

 

1504680159340344_eredmeny.jpg

Említettük, hogy nem az alsóházban szeretné szerepeltetni a gyártó ezt a terméket, így meg kellett mutatni valamit a nyers erőből is. Processzorból egy MediaTek Helio P25-re esett a választásuk, ami egy 64 bites, nyolc magos CPU, maximálisan 2.5GHz-es órajellel. Ahhoz, hogy szinte minden alkalmazásunk a háttérben futva pillanatok alatt újra megnyíljon, 6GB memóriát pakoltak bele a készülékbe és 64GB belső tárhelyet kapott. MicroSD kártyát maximálisan 128GB-ig fogad. 

1504680157486408_eredmeny.jpg

1504680158490826.jpg

A telefon elején egy 8 megapixeles optika kapott helyet, míg a hátlapi dupla LED villanó mellett egy 21 megapixeles csücsül. Olyan extrákkal is felszerelték, mint a sokaknak hiányzó NFC támogatás és vezeték nélküli töltés, itt ezek sem maradtak ki és jó hír, hogy ismeri a magyarországi B20-as LTE-t is, és a készülék két SIM kártyát fogad. Mindemellett a hátlapra még egy ujjlenyomat olvasó is került.

1504680158955029_eredmeny.jpg

Beépített akkumulátora is méretes, hogy ne kelljen folyamatosan töltenünk. Egy 5580mAh kapacitású telepet kapott, ami támogatja a gyorstöltést, így 12V 2A mellett tölthetjük fel az EU kompatibilis töltőfejjel. 

4_eredmeny.jpg

Egy nagyon klassz telefont dobott össze a DOOGEE, ha ezt az odafigyelést vinnék tovább mobiltelefonjaiknál, akkor nagy jövője lenne a márkának.

Kérd EU Express szállítással, hogy áfa és vám mentes legyen

Az ezüst, fekete és arany színben elérhető DOOGEE S60 készüléket itt tekintheted meg

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8113360213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása