Ezek történtek velünk ebben az évben

2017. december 31. 15:03 - nezdmitrendelszblog

design-2711676_1920.jpg

Egyáltalán nem szerettünk volna egy visszatekintést, de a kis ördög bennünk volt, hogy saját kíváncsiságunk kielégítése érdekében megnézzük melyek voltak azok a termékek, amiket a legtöbbször néztetek meg és melyek voltak azok a cikkek, amiket a legtöbbször olvastatok el. És olyan számokat kaptunk, hogy nem hittünk a szemünknek!!!

Egész évben nem követtük nyomon ezeket az eseményeket, de most nagyon jó érzés visszagondolni mindarra, amit az elmúlt egy évben magunk mögött hagytunk. Ehhez pedig egy dolog kellett... Ti! Jó persze, azért mi is kellettünk hozzá egy kicsit, de a kezdeti kis írások, amikről úgy gondoltuk, hogy pár embert biztosan érdekelhet majd, úgy látszik sokatoknak tetszett. Így, amin csodálkoztunk meg is mutatjuk nektek. 

Ebben az évben 392 cikket írtunk, ez amit most olvasol a 393. A legolvasottabb cikkünknek több, mint 30000 olvasója volt. A valaha volt legerősebb nap 2017.november 8. volt, amikor egy nap alatt 28043 olvasó látogatta meg az oldalt. Hihetetlen számok, még egyszer köszönjük Nektek!

 

A TOP 5 legolvasottabb cikkeink a következők voltak:

1. Helyezett a Xiaomi Redmi Note 5A tesztünk lett

 

1.jpg

2. Helyezett A Xiaomi Mi5-ről szóló cikkünk volt, hiszen egy nagyon nagy árcsökkenést kapott a mobil

 

2_mi5.jpg

 

3. Helyezett a Heti szemezgetőnk egyik fiatalkori része lett

 

3_heti.jpg

4. Helyezett a LEAGOO M5 mobiltelefon bemutató cikkünk lett

 

4.jpg

 

5. Helyezett pedig a költségtakarékos DOOGEE Y6C lett

 

5.jpg

 

 

2000px-f_icon_svg.png

Facebook-on pont a mai nap léptük át a 3 ezer követőt. Egyszerűen fantasztikus! Nagyon örülünk ennek a kis csapatnak. Hogy te is tagja legyél a Facebook csoportunknak, itt tudsz feliratkozni.

 

753px-logo_of_youtube_2015-2017_svg.png

 

Közben megpróbálkoztunk egy nagy falattal is, hiszen nagyon nincs benne gyakorlatunk, de amikor megkaptuk a Vernee MIX 2 készüléket, úgy gondoltuk, hogy készítünk róla egy videós tesztet. Ezt még nem mondtuk el nektek. Szépen fel is vettük, amit szerettünk volna, de a cikk írás közben derült ki, amikor neki szerettünk volna állni a vágásnak, hogy sok felvett videó fájlt nem lehetett lejátszani, hiszen az általunk használt memóriakártya már kezdte kilehelni a lelkét. Így úgy voltunk vele, hogy hagyjuk az egészet. Viszont később, valamilyen oknál fogva majdnem a teljes anyagot le tudtuk menteni. (Szegény már jó pár éves, sok mindent megélt már, dicséretére váljék, hogy nem egy márkás kis kártya, de hosszú éven keresztül napi szinten használom. Már korábban is le szerettem volna cserélni egy nagyobb, gyorsabb verzióra, főleg, hogy egész olcsón be lehet szerezni 64BGB-os UHS-1 és UHS-3-as kártyákat is, így ezt meg is tettem. Rendeltünk egy-egy darab 64GB-os kártyát. Tehát most el is árultuk, hogy lesz egy MicroSD kártyás összehasonlításunk is.) Így egy kicsit rövidebb verzió készült el ehhez a készülékhez, mint amit szerettünk volna, de pár nappal ezelőtt fel is töltöttük a YouTube-ra.

A YouTube csatornánkra itt tudsz feliratkozni.

1_2.jpg

 

Év közben útjára indítottuk az Akciós kereső és az Időzített akció rovatunkat, ahol az adott napon található akciókat gyűjtjük össze, illetve megadjuk azt is, hogy mely akciók, mikor fognak kezdődni, így már az akciós indulása előtt tudhatod, hogy mire érdemes lecsapni.

 

Elindítottuk az Instagram oldalunkat is, ahol a legújabb, teszt alatt nálunk vendégeskedő termékekről láthatsz képeket.

instagram.jpg

 

Visszagondolva sok minden történt az elmúlt időszakban, de olyan hamar eltelt ez az egy év. Olyan élvezettel csináltuk. Nagyom jó dolog visszajelzéseket kapni tőletek, hogy kinek épp miben tudtunk segíteni vagy mit olvasott nálunk, ami segítségére volt. Azt már most elárulhatjuk, hogy készülünk a jövő évre is.... Már most be vannak tervezve olyan dolgok, amiket nem csak, hogy nálunk nem láthattál, de talán nem is találkoztál még velük.

Nagyon köszönjük, hogy velünk voltatok ebben az évben. Tartsatok velünk jövőre is. Addig is Boldog Új Évet Kivánunk!!!!                                                        

                                                                                                                                                              NMR Blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5113534371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása