Garmin Edge 200 GPS-es kerékpár computer

2018. január 30. 17:00 - nezdmitrendelszblog

y5758-1-b20f-1bcm_eredmeny.jpg

A Garmin terméke hű a nevéhez, az Edge 200 HotFix rendszerrel ellátva, a bekapcsolást követően szinte azonnal bepozícionálja helyzetét. A tükröződésmentes képernyővel és az öt fokozatban állítható háttérvilágítással sötétben is jól olvashatóak a kijelzőn megjelenő információk.

y5758-1-b20f-u8ze_eredmeny.jpg
IPX7 vízálló, 1 méter mély vízben 30 percig képes minden gond nélkül működni, így egy nagyobb eső meg sem kottyan neki.

Beépített funkcióival képes mérni az időt, távolságot, sebességet és nyomon követhetjük a GPS pozíciónkat is. 130 adatot is képes tárolni, így könnyen visszanézhetjük a korábban elért céljainkat. Sőt, saját magunk ellen is versenyezhetünk a korábban rögzített adatokkal összevetve a jelen teljesítményünket.

y5758-1-b20f-hqsq_eredmeny.jpg

Az Edge 200-at a kerékpár kormányára rögzíthetjük, így a lehető legkönnyebben olvashatjuk le a megjelenített adatokat. Mérete 4.8 x 6.9 x 2.1 cm, a monokróm kijelző felbontása pixel, súlya 58.5 gramm. Újratölthető Lítium-ion akkumulátort kapott, ami akár 14 óra működésre elegendő. A doboz tartalma: Edge 200, biciklis tartó, USB kábel.

A TomTop-nál németországi raktárból rendelhető, így sokat spórolhatunk, hiszen nem kell áfát/vámot fizetnünk. A 63.99$-os ára pedig verhetetlen.

A Garmin Edge 200-at itt tekintheted meg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5713617864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása