Baseus Type-C kábel teszt LED fénnyel - Hogy este is lássuk, hová dugjuk

2018. február 27. 07:16 - nezdmitrendelszblog

1505673119873603970_eredmeny.jpg

Nem csak telefonokat, laptopokat szeretünk tesztelni, hanem kisebb kütyüket is, hiszen ezek is a mindennapjainkhoz, a mindennapi dolgainkhoz tartoznak.

Volt már nálunk telefontöltő, beszélgettünk kábelekről is és teljes őszinteséggel azt gondoltuk, hogy nagyon nem lehet újat mutatni ezen a téren. Akkor viszont megláttuk a Baseus kábelét, aminek az a különlegessége, hogy a kábel végébe egy apró LED-et építettek így éjszaka sem kell a fali töltőből kilógó kábelt keresni a sötétben.

Nagyon meglepődtem, amikor megkaptuk a csomagot, hiszen nem számítottam rá egy komplett dobozra és annak a tartalmára. Azt hittem, hogy egy szokásos kínai újra zárható műanyag tasakban fog érkezni, de nem így történt. Egy téglalap alakú lapos kis dobozt kaptunk, aminek az eleje ki van vágva, hogy az átlátszó műanyag ablak mögött megpillanthassuk a kábel két végét. Mi a piros színű verziót rendeltük meg, de elérhető ugyanez fekete színben is. A dobozon már elsőre feltűnik, hogy a kábel két méter hosszúságú és két amper erősségű áramot tud átvinni a töltőnkből a telefonunkba. Azért is furcsa volt ez a termék, amikor megszereztük, hiszen a gyártó 2010 óta a piacon van, de a legszembetűnőbb furcsaság az volt, ami a mi termékünknél is feltűnik, hogy a doboz hátulján egy lekaparható matrica alatt validálhatjuk a kábelünket, hogy tényleg eredeti típus kaptunk.

dsc06364.JPG

dsc06365.JPG

dsc06367.JPG

dsc06370.JPG

A www.baseus.com oldalra fellépve gyorsan meg is néztem, hogy ténylegesen működik ez a kód és nem csak egy tipikusan nem működő dolgot akarnak nekem mutatni, ami úgysem fog működni, de kínai karaktereket egy gyors Google fordítás segítségével láttuk, hogy megköszönték, hogy megvásároltam ezt a terméket. A kábel a csomagon belül fel van tekerve és egy átlátszó műanyag tartóba van helyezve. A kábel USB portja egy nagy D betűt láthatunk az USB Type-C végén pedig a gyártónak a nevét. Mindkét kábel fej fémből készült, aminek a szárától lefelé szűkülve gumi nyakat kapott, ami körbeöleli a harisnyázott kábelt. Ezek a fajta kábelek azért jobbak a normál műanyag gumi bevonatú kábeleknél, mert sokkal tovább tartanak, nem használódnak el olyan gyorsan és nem törnek meg olyan hamar, illetve nem is gabalyodnak össze olyan könnyen. A kábel Type-C port körüli résznél 1 mm vastagságú gyűrűt láthatunk, ez alatt helyezkedik el az apró világító LED, így ha bedugjuk a kábelt a töltőnkbe vagy az USB portba akkor ez a kis vékony sáv kezd el fehéren világítani.

 

Ma is rengeteg akciót találtunk, köztük időzítetteket is, így megtudhatod, mikor melyik termékre érdemes lecsapni!

 

 Körülbelül így lehetne a legkönnyebben bemutatni a kábel tulajdonságát

Sima kábel  Baseus kábel
baseus_2.jpg 1505673119611851808.jpg

Jó, persze azért nem fogunk nappali világosságot kapni, de amikor bebotorkálok a vak sötétben a szobába, akkor könnyedén megtalálom a kábelt. Persze, ehhez arra is szükség van, hogy be legyen dugva a töltőnk, különben nem ér semmit az egész. Próbálgattuk különböző telefonokkal, valóban 2A a maximális áram átviteli erőssége, amit 5V mellett kell érteni. A gyorstöltést is támogatja, nem egy adapternél is működött 9V-on, igaz a legtöbb töltő ilyenkor leveszi 1.4-1.5A-ra a kimenő áramerősséget, így a Baseus kábelével is így tudtuk tölteni a készülékeinket.

dsc06375.JPG

dsc06374.JPG

dsc06376.JPG

dsc06379.JPG

Kivitel és minőségbeli konkurenciája a Blitzwolf termékei lehetnek, hiszen ők is remek harisnyázott kábeleket készítenek, minden csatlakozó típushoz, legyen az MicroUSB, Type-C vagy Lightning. Nálunk is nem egy kábelük teljesít szolgálatot már több, mint egy éve.

Miután megérkezett a termék és tényleg egy minőségi kis kábel benyomását tette, kíváncsi voltam, hogy mikkel rukkoltak még elő, így ahonnan beszereztem, rákerestem a gyártó többi termékére. Fali és vezeték nélküli töltők, adapterek, kábelek, fülhallgatók, Iphone tokok, külső akkumulátorok és talán még nem is soroltam fel mindent, amit a cég forgalmaz. Itt tudsz böngészni a gyártó termékei között.

1505673119873603970_eredmeny.jpgHa megtetszett a Baseus világítós végű kábele, akkor itt tekintheted meg fekete és piros színben

 

 

 

 

 

 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla!

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1613694510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloksma 2018.02.27. 11:20:43

Nekem nemrég érkezett meg egy sima (nem világítós) type-c kábel, amit akció keretében nagyon olcsón rendeltem. Meglepően jó minőségű, szerintem felveszi a versenyt a Blitzwolf kábelekkel.
A telefontokom kialakítása miatt nem lehet teljesen benyomni a csatlakozót, a Blitzwolf néha kicsúszik, de a Baseus stabilan megmarad. Nálam ez is pluszpont.
süti beállítások módosítása