Ezzel iktasd ki a kézremegést - FeiyuTech gimbalok okostelefonokhoz, akciókamerákhoz és fényképezőgépekhez

2018. március 08. 17:21 - nezdmitrendelszblog

fiyun.jpg

Az okostelefonok kamerái napról napra fejlődnek. Folyamatosan megy a verseny, hogy minél szebb képeket tudjunk készíteni a különféle szenzorokkal. Nagyon sok telefon kap elektromos vagy optikai képstabilizálást, de sokaknak ez kevés lehet. Itt jön a képbe a gimbal használata, amivel futás közben is szép egyenletes mozgású videókat lehet készíteni. És mi van akkor, ha akciókamerát, esetleg egy MILC gép által készített videót szeretnénk stabilizálni? Szerencsére a FeiyuTech-nek erre is van megoldása és a versenytársakhoz képest, nem is drágán. És ami külön jó hír, hogy választható a Duty Free Shipping szállítás is!

 

FeiyuTech SPG

 

 d4882-1-fde6-hrx4.jpg

Az SPG a mobiltelefonokhoz lett kifejlesztve. A gimbal súlya csupán 360 gramm. A szinte minden okostelefonnal kompatibilis 50 mm-80 mm szélességű telefonokhoz ajánlott és kompatibilis a GoPro Hero 5/4/3/3+ és az azonos méretű akciókamerákkal is. Bluetooth kapcsolaton keresztül irányíthatjuk, hogy merre fordítsa a kamerát, így távolról is készíthetünk vele felvételeket. A joystickkal irányított vezérléssel pontosan a kívánt irányba lehet fordítani. Az iOS és Android szoftverrel pedig a telefonon keresztül is rengeteg beállítást elvégezhetünk rajta. 22650 li-ion akkumulátorral rendelkezik, amely 8 óra használatot biztosít és a mellékelt USB kábelen keresztül tölthetjük fel.

d4882-1-fde6-vlku.jpg

360° vízszintes forgásra, 320° döntésre és szintén 320° fokos oldalsó mozgásra képes, így szinte bármilyen helyzetben tarthatjuk, a felvett kép rázkódás mentes lesz a forgatási és remegés csillapítási módoknak köszönhetően. 1/4 "csavaros csatlakozót is kapott a fogantyú alján.

A FeiyuTech SPG gimbalról itt találsz több infót 

 

 

FeiyuTech a1000

 

 d5030-1-9cc7-5qml.jpg

Az a1000 a nagyágyú, hiszen akár 1000 grammig terhelhető. Akár két tengelyen is 360 fokban forgathatjuk a kamerát, a gimbal kiegyensúlyozza azt. Az a 1000 kompatibilis a Sony A7s / 5100 / RX100 sorozat / α6000, a Panasonic LUMIX kamerákkal, GoPro HERO5 / HERO 4 / Yi 4K akciókamerákkal és a 4,7 hüvelykes, 5,7 hüvelykes okostelefonokkal is. A minimális terhelés 150g, míg a maximális súly 1kg lehet, ami már szép szám, hiszen így egy nehezebb fényképezőgépet is felhelyezhetünk rá. Teljesen feltöltött akkumulátorral 12 óra üzemidőre képes. Természetesen az a1000 is megkapta az okostelefonos vezérlést.

d5030-1-9cc7-m24r.jpg

A FeiyuTech a1000 gimbalról itt találsz több infót 

 

 

FeiyuTech WG2

 

 d4787-1-ecfb-mk71.jpg

Egy remegés mentes videó elkészítéséhez szinte elengedhetetlen egy gimbal. A WG2 vízálló kivitele és precíziós, mechanikus forgatási mechanizmusa lehetővé teszi a használatát esőben és a fröccsenő víztől sem lesz baja. Sőt, a vízálló technológiával kombinált továbbfejlesztett kialakítása lehetővé teszi víz alatti használatát is, a víz felszín alatt 0,5 méterrel.

d4787-1-ecfb-b79e.jpg

A WG2 könnyűszerkezete és kialakítása, kefe nélküli motorokkal, állandó magas nyomatékot, erős teljesítményt, de mégis és alacsony energiafelhasználást biztosít. A fogantyúval állítható kar és a szintezőrendszer, gyárilag előre beállított ellensúlyértékekkel rendelkezik, lehetővé téve a különböző népszerű kamerák gyors és egyszerű beállítását, mint a GoPro Hero 4 és Hero 5. Támogatja a time lapse videók készítését is. hiszen automatikus forgatási funkcióval is rendelkezik. 1/4" állványmenet az alján, amellyel a WG2 felerősíthető például sisakra, mellkasra, kerékpárra, gördeszkára, autóra, stb. A mobiltelefonos alkalmazásnak köszönhetően, mobilunkat távirányítóként is használhatjuk. A WG2 a beépített lítium akkumulátorának köszönhetően 2,5 órán keresztül képes működni. USB kábelen keresztül láthatjuk el energiával, így akár egy külső akkumulátorról is feltölthetjük, ha épp úton vagyunk. Kompatibilis a GoPro Hero 4/5, Yi 4K, SJCAM, EKEN, APEMAN, AKASO és a további hasonló méretű kamerákkal.

A FeiyuTech WG2 gimbalról itt találsz több infót 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7013725078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása