Szivargyújtós GPS-es töltő, hogy megtaláljuk az autónkat

2018. március 09. 19:18 - nezdmitrendelszblog

pav0052bl-1-9a41-jcl0.jpg

Érdekes kis termék, ilyennek még nem találkoztam. Hogy van-e benne potenciál vagy sem, azt nem tudom. De biztos van, akinek jól jön egy ilyen, ha mindig elfelejti, hogy hol is állt meg az autójával. A szivargyújtóba helyezhető töltő nem csak két USB porttal rendelkezik, hogy tölthessük róla mobiltelefonunkat, hanem Bluetooth-al is felszerelték, amire azért volt szükség, hogy a benne található GPS értesítést küldhessen a telefonunkra.

pav0052bl-1-9a41-atre.jpg

pav0052bl-1-9a41-0ete.jpg

A töltő az Androidos készülékekre letölthető alkalmazással kommunikál. Így elküldi a telefonnak a GPS jel koordinátáit, hogy hol állt meg az autó. Ha nincs GPS jel és megálltunk az autóval, akkor megkér minket, hogy készítsünk egy képet, hol tettük le a járgányunkat, hogy könnyebben megtaláljuk azt.

pav0052bl-1-9a41-pg9y.jpg

A GPS koordinátákat meg is oszthatjuk, ha az autót máshol tettük le, de szeretnénk, hogy egy másik családtag elhozza azt. Az alkalmazásban az is beállítható, hogy ha egy fizetős helyen álltunk meg, indítsa el az adott időre beállított visszaszámlálót.

A terméket itt nézheted meg

 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech gps

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7713727884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása