Broadlink RM Pro WiFi IR vevő

2018. április 27. 17:23 - nezdmitrendelszblog

s1569-eu-1-b5e3-0ahw_eredmeny.jpg

Minél több okos kütyünk van otthon, annál több távirányító van hozzájuk. Sokszor az ember nem is tudja, hirtelen melyik távirányítót ragadja meg, amikor kellene. Szuper megoldást kínál ezzel a WiFi-s IR vevővel a Broadlink.

s1569-eu-1-b5e3-wlbs_eredmeny.jpg

Az RM Pro egy igazi univerzális csoda. A leginkább routerre hasonlító kütyü képes az IR rendszerével irányítani TV készüléket, légkondicionáló berendezést, Hi-Fi rendszert vagy akár DVD lejátszót a teljesség igénye nélkül. Telefonunk segítségével érhetjük el a vevő egységet WiFi kapcsolaton keresztül, ezáltal könnyedén vezérelhetjük csupán egy eszközzel akár a lakásban lévő összes távirányítható dolgot. Támogatja a 433MHz-es frekvencia tartományt, ami a legtöbb elektromos függöny vagy távirányítható fali aljzat kommunikációs csatornája. Az áramfelvétel miatt sem kell aggódjunk, ugyanis elenyésző 1 W fogyasztással kalkulálhatunk.
s1569-eu-1-b5e3-kzym_eredmeny.jpg

IOS és Android támogatást kapott a szoftver, szinte bármilyen okostelefont akár egy öreg, fiókban csücsülő modellt is befoghatunk távirányítónak. Külön öröm, hogy az Amazon hangaszisztensével Alexával is vezérelhetjük, így egy új hangvezérelt dimenzióba varázsolhatjuk át otthonunkat.

s1569-eu-1-b5e3-ofyg_eredmeny.jpg

A csomaggal együtt kapunk egy falra szerelést megkönnyítő konzolt is az USB kábelen és a vezérlőn kívül, amihez természetesen alapból jár az EU csatlakozó is.

Amennyiben megtetszett a termék a TomTop-nál 4$ kedvezménnyel 32,69$-ért vásárolhatjátok meg, a Duty Free Shipping szállítással áfa és vám mentesen az alábbi kóddal: WDYK

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2413874582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása