VISUO XS809S drón kedvezménnyel, ingyenes szállítással és még áfa/vám mentes is!

2018. április 28. 20:58 - nezdmitrendelszblog

rm9515-3_1_eredmeny.jpg

Egyre népszerűbbek a drónok, mindenki szeretne egyszer egyet, na de milyen legyen a kiszemelt? Az igazán minőségi darabok, mint például a DJI drónok jobbjai simán elérhetik vagy túl is szárnyalják a 100 ezres határt. Na de mi a helyzet, ha egy belépő szintű modellel próbálkoznánk… Erre is van megoldás, ebből hoztam el nektek ma egy példát. A már fent említett márka kedvező árú XS809S modelljét szemeltem ki a TomTop webáruházából.

rm9515-3_4_eredmeny.jpg

Nem azt mondom, hogy ezzel fogjuk megcsinálni a településünk reklám videóját, de belekóstolni a drónozás világába tökéletes alternatíva lehet. A cápára hasonlító repülő kütyü 2 megapixeles kamerát kapott és körülbelül 20 percig képes repülni. Telefonos WiFi kapcsolaton keresztül 25, míg a kontrollerével 50 métere távolságra. A quadrocopter propellerei behajthatók a külső ház magas minőségű műanyagból készült, hogy ne sérüljön olyan könnyen. Külön jó lehet kezdőknek, hogy kapott egy funkciót mellyel le tudja követni a drón szoftvere a telefonunk G-sensorját és így abba az irányba fog menni amerre forgatjuk a telefonunkat. A benne lévő 3,7V-os 1800mAh kapacitású Li-po akkumulátorokat körülbelül 90-120 perc alatt tudjuk maximum kapacitásra feltornászni. Néhány alap funkció elérhető a beépített szoftvernek hála például az egy gombnyomásos visszatérés a kezdőponthoz vagy a 360 fokban történő megfordítás. Könnyű irányítást tesz lehetővé a kontroller, amit ajándékba mellékelnek a drónhoz, a tetejébe be tudjuk fogatni a mobilunkat, hogy egyszerűbben nyomon követhessük a kamera által felvett képet.

rm9515-3_3_eredmeny.jpg

A csomag nem csak a drónt magát tartalmazza, de kapunk még mellé négy darab propeller védő gyűrűt, egy távirányítót, az USB töltőt csavarhúzót és az angol nyelvű használati útmutatót.

Amennyiben megtetszett a TomTop-nál sikerült némi kedvezmény kiharcolni és így 67,99$-ért lehet megvásárolni a WDVS kóddal. Az áfa és vámmentes Duty Free Shipping szállítás pedig még ingyenes is!

A drónt itt nézheted meg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1513878322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása