Zeblaze THOR Pro – Isteni szikra

2018. április 28. 21:11 - nezdmitrendelszblog

j2905-1-4dab-xg5y_eredmeny.jpg

Szinte minden napra jut egy új feltörekvő kínai gyártó, aki ki akar tűnni a többiek közül. Nincs ez másképp a következő okos óra gyártóval sem. A Zeblaze itthon nem annyira ismert, ellenben a keleti régiókkal. Úgy gondolták, hogy méltó név lehet a THOR Pro. Lássuk is miről is lenne szó.

j2905-1-4dab-oazw_eredmeny.jpg

A kör alakú okosóra anyagválasztása rozsdamentes a fémre esett, melyhez szilikon szíj párosul. Külső átmérője 5 cm, vastagsága 1,5 cm, a szíj szélessége 2,4cm, míg hosszúsága 25 cm. 83 grammos súlyával a középmezőnyben foglal helyet az okosórák között. Sajnos a vízállóságot a gyártó nem tartotta fontosnak, így ha ez fontos szempont számunkra, akkor másik modellt kell választanunk.

j2905-1-4dab-tqyr_eredmeny.jpg

Szinte mindent tud, amit egy ilyen órával szemben elvárhatunk. Nano SIM kártya foglalatot is kapott, így nem probléma a 2G és 3G hálózat elérése sem. Harmadik generációs Gorilla Glass-ra bízták az 1,53 colos 320x320x-as felbontású AMOLED kijelzőt, ez igencsak jó hír, nem kell annyira félteni a karcokkal szemben. Android 5.1-es rendszert kapott az óra, ami a legtöbb ilyen hasonló órában megtalálható, amit a négy magos MTK6580-as hajt 1,3GHz-en. Memóriából én úgy gondolom egy órába bőven elég, 1 GB elérhető, viszont a tárhellyel nem spóroltak, abból 16GB áll rendelkezésre. A beépített WiFi a b/g/n szabványokat ismeri, a gördülékeny kommunikáció érdekében pedig Bluetooth 4.0-val látták el. A beépített 500mAh kapacitású akkumulátorokkal 48 óra készenléti időt érhetünk el. Jól megszokott helyen, az óra alján találhatjuk a töltő csatlakozóját és a pulzus mérő szenzort. A készülék jobb oldalán kapott helyet két gomb, melyek között csücsül a 2.0 megapixeles kamera. Szerencsére beépített GPS-el rendelkezik, így nem a telefonunk sajátját használja, mint hasonló társai. Ideális választás egy-egy futás, túrázás alkalmával. Kompatibilitással sem lesz gond, egyaránt Android és IOS rendszerekkel kommunikál, droid esetében 4.4 IOS esetében pedig a 9-es verzió felett.

j2905-1-4dab-vuua_eredmeny.jpg

Amennyiben megtetszett ez az elegáns óra most a TomTop-nál 61%-os kedvezménnyel 79,98$-ért, körülbelül 21 ezer forintért vásárolhatjátok meg. Egyelőre kimaradt a Duty Free Shipping szállítás lehetősége.

A Zeblaze THOR Pro órát itt nézheted meg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7413878332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása