Ilyen is van már - Xiaomi Mija hajszárító

2018. május 29. 20:32 - nezdmitrendelszblog

paa0167b-us-1-5a00-mapd_eredmeny.jpg

A mai világban, amikor már ilyen könnyen le tudjuk küzdeni a távolságokat például repülőgéppel, előbb utóbb elő jönnek olyan problémák, hogy hogyan pakoljuk meg a bőröndünket, úgy, hogy az ne legyen túlsúlyos, de közben meg legyen minden benne.

paa0167b-us-1-5a00-01hn_eredmeny.jpg

A hölgyek jellemzően nem szívesen mondanak le bizonyos dolgokról, mint a jól megszokott hajszárítójuk. A Xiaomi megalkotta a kompakt összecsukható, könnyű, ámde szerethető hajszárítóját. Sokak most biztos legyintenek, hogy már szinte minden szállodában van hajszárító, igen ám, de előfordulnak olyan esetek, amikor nem szállodában szállunk meg, vagy csak egyszerűen nincs olyan felszerelt, ahol megszállunk.

paa0167b-us-1-5a00-lbgp_1_eredmeny.jpg

Mindösszesen 510 grammot nyom, amivel igencsak pehelysúlyúnak mondható és 21 x 21 x 6 centiméteres dobozkába belefér. 1600W-os a teljesítménye és ezt két fokozatban állíthatjuk rajta.

paa0167b-us-1-5a00-nx6b_eredmeny.jpg

paa0167b-us-1-5a00-tfmc_eredmeny.jpg

paa0167b-us-1-5a00-6gvb_eredmeny.jpg

Amennyiben szeretnél vásárolni belőle a TomTop-nál most szereztünk hozzá egy kis kedvezményt a WDCFJ kóddal, így 38,99$-ért vásárolhatjátok meg és természetesen Duty Free szállítás is elérhető rá.

A Xiaomi Mija SMATE hajszárítót itt tekinthetitek meg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3414011420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása