Lassúcska, de olcsó - Kingston pendrive

2018. június 04. 19:42 - nezdmitrendelszblog

jsd-1_eredmeny.jpg

Egy pendrive mindig jól jön, sosem találom őket, még ha USB 2.0 támogatású kisebb adatok tárolására tökéletes választás lehet, főleg, ha az ára alig haladja meg a 2000 forintot és még házhoz is szállítják, neked meg nem kell kimozdulnod otthonról, hogy megvásárold. Ennek a tárolónak a háza fémből készült, letisztult formát kapott.

jsd-3_eredmeny.jpg

A Kingston DataTraveler minőségi széria melyre nyugodtan bízhatod adataidat, nem fog egyik napról a másikra elveszni a féltve őrzött dokumentumod. 8, 16 és 32 GB változatokban érhető el. 10MB/s olvasási és 5MB/s írási sebességre képes. Nem azt mondom, hogy ezen fogod a 4 K házi tartalmaidat tárolni, viszont legalább olcsó és megbízható tárolót kapsz a pénzedért, s biztos vagyok benne, hogy mindenkinek akad olyan fontos fájl, amit szeretne minél több eszközre lementeni, hogy ha az egyik megsérül még mindig meg legyen a nélkülözhetetlen adat. 3,9 x 1,2 x 0,5 centiméteres, így könnyen előfordulhat, hogy elveszik a fiók alján, viszont mivel ilyen kicsi akár még a kulcsaid mellé is rakhatod, hogy mindig kéznél legyen.

jsd-6_eredmeny.jpg

Amennyiben szeretnél vásárolni a 32 GB-os Kingston pendriveból most megteheted a TomTop-nál ugyanis 7,79$-ért árulják, ami átszámolva körülbelül 2100 forint, a szállítás pedig ingyenes.

A pendriveot itt találod meg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4114023480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása