Csudiszupi ledes lángeffekt

2018. július 03. 20:22 - nezdmitrendelszblog

l1959-1-2822-pzwy_eredmeny.jpg

Manapság már minden féle cuccot lehet lőni a neten. Csilli-villi villógó bigyóktól kezdve az igazán komoly dolgokon keresztül szinte mindent. Ma egy láng effektes LED-es E27-es izzót, égőt találtam nektek.

l1959-1-2822-mvyb_eredmeny.jpg

A 6 W fogyasztású égő 1200K színhőmérsékletű és elvileg a tűz fényét hivatott lemásolni, reprodukálni. A fény 360 fokban látható, három különböző módban képes világítani, ugyan az nem derül ki a gyári leírásban, hogy ez tetszőlegesen változtatható, vagy egy előre programozott módon váltogatja egymást. A három mód pedig: mindig világít, halvány tűz és a lobogó tűz. Maga az izzó 13,5x6,6x2,36 centiméteres nagysággal bír és fontos megjegyezni, hogy nem vízálló, így kültéri használat nem javallott.

l1959-1-2822-qcdn_eredmeny.jpg

Amennyiben tetszett a LED-es izzót az alábbi linken tudjátok megvásárolni mindössze 8,99$-ért és a szállítás is ingyenes.

A lángoló LED-es izzót itt találod

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

1 komment
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6514091519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flashy7 2018.07.05. 06:23:26

a 3 módot gyors ki-be kapcsolással kell váltani. nagyon sokféle ilyet lehet kapni, nekem olyan van, ami messziről sötétben (teraszon) nagyon jó, de közelről nagyon látni a pöttyöket és ez nem jegyzi meg a legutóbbi módot, tehát minden harmadik bekapcsolásra lesz megint tűz. (a jobbak megjegyzik a módot, észreveszik ha rövid ideig voltak lekapcsolva és akkor váltanak, aztán megint megjegyzik) tejüveges búra alatt lenne a legjobb. bigclive szétszedett egyet, annak a LED-es része 5V-ról ment, elvileg power bankkal hordozhatóvá is lehetne tenni. már van E14-es változat is, az olcsók egészen 4 dollártól. valószínűleg ezek a gagyibbak.
süti beállítások módosítása