Változtak a raktárak megnevezései. Ezeket válaszd, ha európai raktárból rendelsz!

2018. július 12. 11:09 - nezdmitrendelszblog

4389489-img-gif-britanie-brexit-v0.jpg

Lehet már észrevetted, hogy a GearBest weboldalán eltűntek az eddig megszokott "G-W" raktár jelölések, ahonnan tudtuk, hogy ami ezzel az előjellel szerepel, azokat a termékeket európai raktárból lehet megrendelni, nem csak rövidebb szállítási idővel, hanem áfa és vámmentesen.

nevtelen_21.jpg

Most pár új előjelet kell megtanulnunk, hogy gyorsan átálljon a szemünk az eddigi G-W kódok helyetti új elnevezésekre, amiből tudni fogjuk, hogy nem Kínából, hanem valamelyik szomszédos európai országból érkeznek a termékek.

Az eddigi G-W-4 és G-W-5 jelzéseket a CN-008 és CN-023 váltotta fel. De, hogy könnyebb legyen kiigazodni rajtuk, készítettünk egy táblázatot is hozzá:

Ország Régi raktárkód Új raktárkód Új európai raktár jelölések
Kína China China
Hongkong HK HK
Hongkong HK-2 HK-2
Egyesült Királyság G-W-2 CN-001
Egyesült Királyság G-W-3 CN-027 Fast A
Lengyelország G-W-4 CN-008 Fast E
Csehország G-W-5 CN-023 Fast F
Franciaország G-W-6 CN-030 Fast B
Spanyolország G-W-12 CN-006
Spanyolország G-W-16 CN-029 Fast C/Fast D
Anglia G-W-26 CN-022
Olaszország G-W-27 CN-003

 

Talán a legjobb, ha elmented ezt a listát, hogy tudd melyik termék, milyen raktárból érkezik. Szerencsére a rendelés menete nem változott, így az a megszokott módon történik.

Ha egy terméket megszeretnél rendelni, akkor a már előbb említett európai raktárakból ezt áfa és vámmentesen megteheted. Ám van egy olyan lehetőség, ha egy termék csak Kínai raktárban található meg, akkor azt EU Express szállítással rendelhetjük meg. Ez azt jelenti, hogy EU Express szállítás esetében a termék először az Egyesült Királyságban található lerakatba érkezik. Ott történik meg a termék áfájának kifizetése, amit tartalmaz az EU Express szállítás díja, ami sokszor töredéke, mint amit itthon kellene kifizetnünk ügyintézés és áfa díjszabás címen. Ez akkor jön jól, ha mobiltelefont vagy például táblagépet/laptopot szeretnénk vásárolni. Pár nap (1-2) feldolgozási idő kell, amíg innen továbbküldik a rendelt terméket. Az innen érkező csomagok a DPD futárszolgálattal kerülnek továbbításra Magyarországra és mivel ezek a termékek Angliából jönnek, így már nem áfa kötelesek, majd ezek után szállítják házhoz. 

Most próbáljuk ki, hogy megvásárolunk meg egy AMAZFIT Bip okosórát, a hozzá adott kedvezmény kóddal. 

1-2.jpg

Ezen információk alatt, lejjebb görgetve láthatjuk a készülék részletes specifikációit, mint pl.: processzor, memória, kamera, akkumulátor, extrák, stb... Illetve fotókat a termékről.

6_18.jpg

Az "Add to Cart" gombra kattintva a kosarunkba tehetjük a terméket, amit megvásárolni a fent található "Cart" gombra kattintva tehetünk meg.

 4_35.jpg

Az alábbi képen láthatjuk, hogy bekerült a kosarunkba a termék. A "Use Coupon" feliratú mezőbe írhatjátok a sok terméknél általunk is megadott kedvezmény kódot, amivel olcsóbban megvásárolhatjátok az adott terméket, majd az "Apply" gombra kell kattintani. Itt látszik is, hogy kiírta a rendszer, hogy 12.34$ kedvezményt kapunk. Jobb oldalon egy felsorolásban mutatja nekünk a termék eredeti árát, az esetlegesen felhasznált GB pontjainkat, a kupon kódot és a szállítási költséget. Már csak a választható szállítási mód kiválasztása és a fizetés van hátra.

7_7.jpg

Abban az esetben, ha egy drágább terméket rendelünk meg és nem szeretnénk, hogy fennakadjon a vámon, akkor két lehetőségünk van. Az egyik, hogy európai raktárból rendeljük meg azt, amit G-W jelzéssel láthattok a termék adatlapjánál, illetve ha ott nem található, akkor jön képbe az EU Express szállítás. Így hiába érkezik a termék kínából, először egy uniós országba küldik a csomagot, ahol kap egy új címkét és már EU-s csomagként jön tovább Magyarországra. Az "Insurance" bejelölésével, plusz költségért biztosítást köthetünk a csomagunkra. Így, ha az valamilyen módon eltűnik vagy sérülten kapjuk kézhez, ezzel a lehetőséggel ingyen küldenek egy újat vagy visszakérhetjük a termék árát. Ha ezzel megvagyunk kattintsunk a "Place Your Order" gombra.

A PayPal-nál azonnal átirányít a PayPal oldalára, így aki már regisztrálta magát a kártyájával, annak csak be kell jelentkeznie.

5_18.jpg

A PayPal-nál azonnal átirányít a PayPal oldalára, így aki már regisztrálta magát a kártyájával, annak csak be kell jelentkeznie. És kész is vagyunk!

Próbáld ki az új akciós kódokat a mai kedvezményes termékekkel!

 

Másik megoldásként be kell regisztrálnunk a kártyánkat.

12_1.jpg

Válasszuk ki a kártyánk típusát: Visa, MasterCard, stb...

- Card Holder: Bank neve,

- Card Number: 16 jegyű kártyaszámunk,

- Expiration Date: a kártyánk lejárati dátuma (Month – hónap, Year – év),

- Security Code: a kártya hátulján található 3 jegyű bisztonsági kód.

Ezalatt találjuk a már korábban kitöltött szállításhoz szükséges adatainkat. Már csak a "Continue" gombra kell kattintani a vásárlás érvényesítéséhez és készen is vagyunk.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

Szólj hozzá!
Címkék: tech gearbest

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5214108321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása