11:00-tól az első 50 darab Xiaomi mozgásérzékelő szenzor 6$-ért lesz megvásárolható!

2018. augusztus 20. 09:41 - nezdmitrendelszblog

_1_eredmeny72018_08_20_9-26-48.jpg

A Xiaomi-t mint gyártót sokan a mobiltelefonjaik és a méltán híres okos-karkötőik miatt ismerik, pedig nem csak ezen a piacon vetették meg a lábukat. A mindenki által ismert Mi és Redmi széria telefon tagjait sok ember használja megelégedéssel. Sokan szeretik az okostelefonok MIUI felületét. De találunk nálunk okos mérleget, okos levegő tisztítót, Androidos multimédia boxot, az általunk is tesztelt rengeteg terméket. Ha nem is minden piaci szegmensben, de jó pár téren megvetették a lábukat és ahol megjelennek, ott biztosan tudnak valami újat mutatni.

Röviden úgy tudnám szemléltetni, hogy adott egy ingatlan, legyen az a házad, lakásod, a koleszban a szobád vagy altbérleted, bármi... Mindenki szeretné biztonságban tudni a személyes dolgait. Valaki körbekamerázza a házát, vesz egy kutyát, riasztót szereltet be, ezzel szemben a Xiaomi termékcsaláddal kis összegből tudod védeni a személyes dolgaidat.

_1_eredmeny52018_08_20_9-26-52.jpg

Tehetsz fel mozgásérzékelős szenzorokat, hogy tudd, mikor megy be valaki a. Rakhatsz az ajtódra, de akár az ablakodra is érzékelőt, hogy megtudd ki, mikor nyitja ki azokat, sőt még a hűtő ajtajára is felrakhatod, hogy lásd a gyermeked mikor megy éjszaka a szülinapi tortájából repetáért.

_1_eredmeny12018_08_20_9-26-59.jpg

Most a Xiaomi család Aqara mozgásérzékelő szenzora 5.99$-ba, azaz 1600 forintba kerül. Természetesen ez a kis egység nem képes minden funkciót ellátni, így ha már van az otthonodban egy Gateway, amivel összekapcsolhatod, akkor ő képes az internethez kapcsolódva a ZigBee wireless protokollon keresztül, akár az otthonodtól távol, telefonon értesíteni, ha mozgást érzékel. A cserélhető elemével pedig 2 évig képes működni.

_1_eredmeny32018_08_20_9-26-53.jpg

Számos kiegészítő található a Xiaomi biztonsági rendszeréhez. Az 5,99$-os érzékelőt az ajtóra, ablakra tehetjük fel, így ha nem tartózkodunk otthon, de kinyitják az ajtót vagy az ablakot, az eszköz a gateway-en keresztül értesítést küld a telefonunkra.

_1_eredmeny12018_08_20_9-30-51.jpg

Mindezek vezérléséért a külön megvásárolható Xiaomi Gateway felel, ami egyfajta központi vezérlő, amit csak be kell dugni a konnektorodba, csatlakoztatni a wifi hálózatodhoz, hogy minden komponenssel kommunikálni tudjon, összepárosítani az okostelefonoddal és már kész is. Maga az egység jelenleg amit eddig láttam sajnos nem kapható EU szabványú aljzattal, tehát be kell szereznünk hozzá egy átalakítót, ami az amerikai típusról alakítja át a saját konnektorunkba illő csatlakozóra, nem kell megijedni ez nem egy nagy tétel. 100-240V között használható, úgyhogy emiatt sem kell aggódni. 16 millió szín megjelenítésére képes, egyenként variálhatunk kedvünkre milyen legyen az alap színe. Segítségével, ha a mozgásérzékelő szenzor előtt valaki elhalad, képes a Gateway a látható és hallható jelzésen kívül riasztást küldeni telefonunkra is, hogy valaki behatolt a helyiségbe. Ugyan így igaz ez az ajtóra vagy az ablakra rakható nyitás szenzorról is, itt is képes a jelzésre. 

_1_eredmeny12018_08_20_9-37-52.jpg

A promóciót itt találod

 

A Xiaomi mozgásrézékelő szenzort 5,99$-ért vásárolhatod meg

_1_eredmeny12018_08_20_9-37-17.jpg

A gateway modul 26,99$-ba kerül

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2514190873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása