Rengeteg kiegészítővel a DJI Mavic 2 Zoom

2018. szeptember 10. 17:49 - nezdmitrendelszblog

_1_eredmeny12018_09_10_17-43-22.jpg

Az oldalunkon már megismerkedhettetek az alaposan letesztelt DJI Spark-kal, ha még nem olvastátok, itt találjátok róla a részletes tesztünket.

DJI Spark tesztrepülés

A DJI cég termékeit már nagyon sokan ismerik, sok remek termékkel büszkélkedhet a gyártó, legyen az a Spark, Mavic, Phantom, Inspire drónok vagy épp az Osmo, Ronin gimbalok. Egy ideig azt gondoltam, hogy már ezt a drón világot nem igen lehet fokozni, de a piaci igények és a gyártók is megmutatják, van még hová fejlődni. Nézzük meg, mit kínál nekünk a Mavic 2 Zoom.

A DJI új üdvöskéje nem épp kezdő kategóriának minősül, sőt. Kinyitott szárnyakkal 322 x 242 x 84 mm méretű, tömege pedig 907 gramm. A gyártói adatok szerint a 29-38km/h-s széllökésekig kezelhető biztonsággal az eszköz. Maximális sebessége 72 km/h. A Zoomot egy 1 /2,3 hüvelykes 12 megapixeles szenzorral szerelték, illetve nevéből sejthetően, kétszeres optikai zoommal is ellátták. A tökéletes felvétel érdekében folyamatosan igazodik a kiosztott parancsokhoz az automatikus fókuszkövetéssel. Az automatikus élességállítási funkciója, akár 40%-kal is gyorsabb fókuszálási sebességgel dolgozik. Egy új, úgynevezett Super Res móddal is ellátták, amivel a fedélzeti kamera képkészítés közben automatikusan zoomol és felvételeket készít, amiket összefűz egymással.

_1_eredmeny62018_09_10_17-39-35.jpg

A Mavic sorozat új QuickShot felvételtípussal repülés közben automatikusan módosítja a zoom mértékét, így egy intenzív a képen belüli perspektívát, torzító vizuális effektussal spékelhetünk meg. Akár lehetőségünk van manuális reptetés közben magunknak is állítani a fókuszsebesség értékeit. A HyperLapse-nek köszönhetően a drón stabil légi felvételeket készít és automatikusan feldolgozza őket, így könnyedén készíthetünk vele time-lapse videókat és háromféle előre beállított mód közül választhatunk. Az új OcuSync 2.0 biztosítja, hogy akár 8 km-es távolságból is 1080p felbontású videojelet továbbítson, ami igen impozáns érték. De ez még semmi, a HD minőségű felvételt akár azonnal megszerkeszthetjük telefonról és tölthetjük fel a közösségi oldalakra. Nincs többé elvesztett jel, ugyanis automatikusan képes változtatni a 2,4/5,8 GHz-es frekvenciák között, ha épp arra lenne szükség.

_1_eredmeny22018_09_10_17-39-37.jpg

A Mavic 2 Zoom-ban még a propellereket is újragondolták, a légellenállása mintegy 19%-al kisebb, mint az előző verziókban, ezáltal sokkal halkabb is lett a bogárka. Öröm az ürömben, hogy minden oldalra kerültek akadályok elkerülését segítő érzékelők, így sokkal nagyobb biztonságban tudhatjuk a repülő kincset.

_1_eredmeny82018_09_10_17-39-25.jpg

_1_eredmeny92018_09_10_17-39-29.jpg

Az akkumulátort illetően 3850mAh-s teleppel dolgozik 15,4V-on, amivel, nagyjából ideális szélmentes körülmények mellett 31 percet képes repülni. Amennyiben most rendeltek a termékből ajándék dobozos modellt fogtok kapni, Így nem csak egy drónt, hanem egy komplett szettet kaptok, melyben az alábbi kiegészítők lapulnak. Távirányító, 3 pár propeller, intelligens akkumulátor, töltő, adapter kábel, 3 RC kábel, 1 gimbal védő, USB 3.0 – TypeC kábel, USB adapter és persze az angol nyelvű kezelési útmutató.

Amennyiben megtetsztet a termék, az alábbi linken tudod megvásárolni a TomTop oldaláról, most 36% kedvezménnyel 1299$-ba kerül, amit a Duty Free Shipping szállítással rendelhetsz meg.

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Megoszthatod az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9014233157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása