VKworld T2 Plus - A kinyitható Androidos okostelefon

2018. szeptember 20. 07:17 - nezdmitrendelszblog

vkworld t2 plus

Főként a Samsung és az LG neve derenghet fel bennünk és talán még a Nokia is az N92-vel, ha visszagondolunk, hogy a szebb napokat megélt, furcsábbnál furcsább kinyitható telefonok érája leáldozott. Az utóbbi években nem sok gyártó jelent meg kinyitható okostelefonokkal. Elég nehéz lenne ebből egy statisztikát készíteni, lenne-e rá igény, hogy mint egy különleges piacot megtartva, időnként életjelet adjanak-e magunkról az oly sokat kedvelt kinyitható mobiltelefonok.

Szerintem mindenki feltudja idézni, azt a kis halk kattanó hangot, ahogy felnyitottuk a telefont vagy beszélgetés után a legnagyobb menőséggel az állunkhoz nyomva visszahajtottuk a fedelét.

A VKworld készüléke már egy ideje a piacon van, de idehaza nem sokat hallani róla. Én személy szerint imádtam a kinyitható vagy felcsúsztatható telefonokat, valahogy volt egy varázsuk, ahogy az ember használta őket. A VKworld ezt a vonalat követi és elhozza a kinyitható telefonok forradalmát.

VKWORLD T2 PLUS

A VKworld T2 Plus fém házának hátulja bőr borítást kapott. A telefon mérete 12.2 x 6.4 x 1.65 centiméter, súlya ehhez képest nagy, 217 grammot nyom. Két 4.2 colos 1280 x 768 pixel felbontású IPS kijelzőt kapott, hogy csukott és nyitott állapotban is könnyedén tudjuk használni. A külső panel érintésérzékeny, így lecsukott állapotban úgy használhatjuk, mint bármelyik okostelefont. A belső panel nem érintésvezérelt, csak sima kijelzőként funkcionál, így a fizikai gombokkal tudunk navigálni a telefonon.

VKWORLD T2 PLUS

A fém házban egy MTK6737 processzor teljesít szolgálatot, nem egy bivalyerős chip, a kis négy magos 1.25GHz-en jár. Számtalan készülékben helyet kapott már ez a SOC, többek között az LG K8-ban is. Memóriából 3 GB-ot kapunk, míg a belső tárhely mérete 32 GB, ezt maximálisan 64 GB-os memóriakártyával bővíthetjük.

Az előlapra egy 2 megapixeles kamera került, a bőr hátsó rész egyszerűségét pedig egy 8 megapixeles kamera és a LED villanó töri meg. A készülék Bluetooth 4.1-el, GPS-szel és b/g/n WiFi-vel rendelkezik. Két Micro SIM kártyát fogad és támogatja a 800MHz-es LTE-t is, így itthon is gond nélkül használhatjuk. A telefon oldalán egy microUSB port kapott helyet, ezen keresztül tölthetjük fel a 2000mAh kapacitású akkumulátorát. A telefonon Android 7.0 fut, így minden megtalálható benne, hogy egy teljes értékű, de a megszokottól nagyon eltérő formájú mobiltelefonunk legyen.

A VKworld T2 Plus telefonért 129,99$-t kérnek, amit európai raktárból szállítanak, így nem kell áfát/vámot fizetnünk. Egy biztos, ezzel a telefonnal kifogunk tűnni a tömegből.

A VKworld T2 Plus mobiltelefont itt találod

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Megoszthatod az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr114249725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása