Alacsonyabb áron nyitott az NFC-s Xiaomi Amazfit Verge, mint az előd!

2018. október 14. 17:50 - nezdmitrendelszblog

_1_eredmeny32018_10_14_17-22-45.jpg

Már elérhető a Xiaomi Amazfit Stratos utáni legújabb okosóra, az Amazfit Verge, amiben GPS, pulzusmérő szenzor és NFC is megtalálható!

A nagy sikert aratott Stratos után a Xiaomi-Huami páros egy új okosórával jelentkezik, ami pótolja azt a hiányosságot, ami az előző modellből kimaradt. Ez pedig nem más, mint az NFC chip. És a meglepő, hogy a Stratos induló áránál olcsóbban került a boltok polcaira. De mi még ezt is megfejeltük egy kis kedvezménnyel, így a végösszegből is spórolhatunk. De nézzük, mit is tud az óra!

A Verge névre keresztelt új jövevény is egy Android alapokra épülő, de zárt rendszert futtat. Itt is 512MB memóriát szereltek az órába, amit a Stratos-ban is megtalálható két magos processzor hajt meg.

amazfit verge

Az óra rendelkezni fog a Xiaomi saját asszisztensével, a Xiao AI-val. Ezen kívül a Xiaomi Mijia Home alkalmazással több otthoni kiegészítő is vezérelhető lesz az órával. A friss hírek szerint ezek közül összekapcsolhatjuk az órát többek között a Mi robotporszívóval, a hőmérséklet és a páratartalom érzékelővel, a légkondicionálóval, az elektromos ventilátorral is.

_1_eredmeny12018_10_14_17-22-35.jpg

Az órában továbbra is megtalálható lesz a Wi-Fi és Bluetooth 4.0 + BLE modul és természetesen megmarad a GPS + GLONASS támogatás és az optikai pulzusmérő szenzor is. Emellett az IP68-as védelmet is megörökölte az óra.

Az Amazfit Verge egy kör alakú 360 x 360 pixel felbontású OLED kijelző kapott, amit a Corning féle Gorilla Glass 3 üveg véd a karcoktól. Emellett ujjlenyomat taszító bevonattal is ellátták a kijelző felületét. A beépített akkumulátora 390mAh kapacitású, amivel a gyártó adatai szerint 5 napon keresztül képes működni egy feltöltéssel. De ami kétségkívül a legnagyobb újítás, az pedig az NFC chip, így még mobilfizetésre is használható lesz az óra.

_1_eredmeny12018_10_14_17-31-49.jpg

Az új Xiaomi Amazfit Verge árából a PXCCRI83EJ kóddal 20$-t spórolhatsz, így már nem sok választja el a Xiaomi Amazfit Stratos-tól.

Ha neked mégis a korábbi Xiaomi Amazfit Stratos tetszik, akkor a 9QUPYOWH4K kóddal szintén olcsóbban, 149.99$-ért vásárolható meg!

Az EU Express szállítással áfa és vámmentesen rendelhetőek meg!

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Megoszthatod az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi amazfit

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4814301153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása