Garmin Edge 25 GPS kerékpáros computer

2018. október 24. 19:17 - nezdmitrendelszblog

alfawise_w1_5.jpg

A Garmin terméke hű a nevéhez, az Edge 25 GPS + GLONASS rendszerrel ellátva, a bekapcsolást követően szinte azonnal bepozícionálja helyzetét. 

alfawise_w1_4_1.jpg

Összekapcsolható a Garmin pulzusmérő eszközével is, így a kijelzőjéről a pulzusunkat is leolvashatjuk. IPX7 vízálló, 1 méter mély vízben 30 percig képes minden gond nélkül működni, így egy nagyobb eső meg sem kottyan neki.

alfawise_w1_1_1.jpg

Beépített funkcióival képes mérni az időt, távolságot, sebességet és nyomon követhetjük a GPS pozíciónkat is. 130 adatot is képes tárolni, így könnyen visszanézhetjük a korábban elért céljainkat. Sőt, saját magunk ellen is versenyezhetünk a korábban rögzített adatokkal összevetve a jelen teljesítményünket.

alfawise_w1_2_2.jpg

alfawise_w1_3_2.jpg

Az Edge 25 órát a kerékpár kormányára rögzíthetjük, így a lehető legkönnyebben olvashatjuk le a megjelenített adatokat. Újratölthető Lítium-ion akkumulátort kapott, ami folyamatos GPS használat mellett akár 8 óra működésre elegendő.

A TomTop-nál most 129,99$-ért szerezhető be a Duty Free Shipping szállítással

Szólj hozzá!
Címkék: tech garmin

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8714320233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása