Én is egy 3D nyomtatóval nyomtattam karácsonyfa díszeket. Most pedig egy új versenyző érhető el európai raktárból!

2018. november 20. 20:37 - nezdmitrendelszblog

os0463eu-1-b911-bmaj.jpg

A 3D nyomtató, ha nem is mindenkinek, de sokaknak a mindennapok részévé vált. Bár még a mai napig is akadnak olyanok, akik még szinte nem is értik, hogy otthon lehet különböző formákat nyomtatni.

os0463eu-1-b911-ql9k.jpg

És ezek nem csak egyfajta játékszerek. Mert mi van akkor, ha egy műanyag alkatrész letörik valahonnan, egy kis fogaskerék vagy bármi más, amit szinte lehetetlenség beszerezni. De az internetnek hála már rengeteg tervező programot találunk, sőt sablonokat is, amiket csak le kell töltenünk és egy gombnyomással már el is kezdhetjük nyomtatni. Például ezt a módszer használják sokan, akár a Xiaomi M365 elektromos rollerek hátsó sárvédőjének merevítéséhez is. De akár még a karácsonyfára való egy-egy díszt is kinyomtathatjuk, mint ahogyan tettük ezt mi is tavaly az ANET A8 nyomtatójával.

os0463eu-1-b911-qtqc.jpg

nevtelen2_4_1.jpg

Ezeket már a 3D nyomtatóval készítettem

dsc05626_1.JPG

dsc05683_1.JPG

A TRONXY X3 nyomtatója most európai raktárból rendelhető meg, így nem kell rá semmilyen plusz költséget fizetnünk. Nem fogja terhelni se áfa, se vám. A TRONXY X3 3D nyomtatóval 22 x 22 x 30 centiméter méretű tárgyakat nyomtathatunk. Fúvókája 1.75mm vastagságú filamentekkel, azaz műanyag szállal használható, amelyet felmelegít, majd a fej mozgatásával kinyomtatja az előre megadott formát. A lehetőségek végtelenek, hiszen akár saját magunk is tervezhetünk, de az internetről is letölthetünk mintákat, amiket aztán otthon kinyomtathatunk.

Ha megtetszett ez a lehetőség a TRONXY X3 nyomtatót 169.99$-ért rendelheted meg európai raktárból

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4814384018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása