Akcióban a Zhiyun Smooth 4 gimbal

2018. november 23. 17:06 - nezdmitrendelszblog

d5342b-1-4279-nlp1_eredmeny.jpgRégebben mindig elcsodálkoztam, hogyan is csinálnak profi vagy profinak tűnő felvételeket, miközben szörföltem az internetes videók tárházában. Manapság már könnyű dolgunk van, ha tökéletesen stabil, rázkódásmentes felvételeket szeretnénk készíteni mobiltelefonunkkal.

Legkönnyebben úgy, hogy beszerzünk hozzá egy úgynevezett gimbalt, ami segít kiszűrni a kézremegést és egyéb rázkódásokat. Szeretnénk bemutatni nektek, a TomTop-nál is megvásárolható példányt, a Zhiyun Smooth 4-est. Korábban már volt szó Zhiyun termékekről, de ezúttal ez valamiben mégis különbözik a többitől. Ez a gimbal kifejezetten kis súlyú mobilokhoz lett megalkotva. Ami azt jelenti, hogy 75 és 210 gramm közötti eszközöket képes stabilan megtartani. PhoneGo módban azonban 500 grammig nőhet ez a terhelhetőség, ami kicsit magasabb, mint a DJI Osmo Mobile 2 vagy Feiyu Vimble 2 esetében A stabilizátorban lévő három brushless motor ebben a szériában is fémből készült, a nyél az előző szériákkal ellentétben nem fém, hanem minőségi műanyag, formája pedig téglalap alakú lett, ami könnyebb kezelhetőséget biztosít, jobban meg tudjuk markolni azt.

d5342b-1-4279-jyyf_eredmeny.jpg

d5342b-1-4279-2ifz_eredmeny.jpg

A beépített 2 db 2000 mAh akkuk gondoskodnak a 12 órás üzemidőről, melyeket 3 óra alatt tudunk 100%-ra feltölteni az USB-C csatlakozón keresztül. A nyélbe épített kezelőgombok segítségével minimalizálni tudjuk azt, hogy mindig hozzá kelljen nyúlni telefonunk kijelzőjéhez. A fókuszt könnyedén tudjuk állítani a középen elhelyezkedő fókuszt állító görgővel. A Smooth 4 támogatja a különböző fényképezési módokat is, többek között a time-lapse és lassított felvételeket, időzített fényképezést. A PhoneGo móddal kiaknázhatjuk a motorokban rejlő lehetőségeket, ami a kifejezetten gyors mozdulatokat igénylő felvételeknél lehet hasznos.

d5342b-1-4279-yhbv_eredmeny.jpg

Külön öröm, hogy a csomag, amiben érkezik a stabilizátor az USB Type-C kábel mellé kapunk egy tároló doboz, valamint egy TRM03-as tripodot is. A TomTop a Duty Free shipping szállítást ajánlja.

A Zhiyun Smooth 4 gimbalt itt nézheted meg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9014389490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása