Olcsóbb a FullHD-s kamerájú VISUO XS812 drón, mint a HD felbontású verzió!

2018. december 04. 18:11 - nezdmitrendelszblog

elephone_a5_3_1.jpg

Most olcsóbbb a FullHD verzió, mint a gyengébb kamerával szerelt típus!

Drónozni mindenki szeret. Még az is szeretne, aki nem próbálta. Én sem gondoltam, hogy mekkora móka, és nem csak móka, hanem egy olyan dolgot is megtehetünk vele, amit gyerekkoromban álmodni sem mertem róla, még videót is rögzíthetünk is vele. Korábban már volt szó a VISUO drónjairól, most egy FullHD kamerával ellátott példányt találtunk.

elephone_a5_2_2.jpg

A VISUO XS812 drón azok közé a gépek közé tartozik, amik beépített kamerát is kaptak. A 2 megapixeles szenzor 1080p felbontású, tehát FullHD videók rögzítésére alkalmas. Telefonunkkal WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál, így nem szükséges hozzá még kontroller sem. Ahogyan a DJI leghíresebb drónjánál, itt is kihajthatók a szárnyak, így kevesebb helyet foglal, ha össze van csukva.

elephone_a5_1_1.jpg

A kis gép 33 x 33 x 6 centiméter méretű és valóban könnyű jószággal van dolgunk, hiszen csak 118 grammot nyom. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően a maximális távolság akár 200 méter is lehet. Ellátták GPS modullal is. Egy feltöltéssel 14 percet képes repülni a VISUO drónja, de azért, hogy ne kelljen ilyen rövid idő alatt abbahagyni a mókát, ezért három darab 1800mAh kapacitású akkumulátort is mellékelnek hozzá.

A FullHD felbontású drón most olcsóbb, mint a HD verzió, így 93.99$-ba kerül

Szólj hozzá!
Címkék: tech drón VISUO

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr10014430186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása