Akciókamera már 7 ezer forintért!

2018. december 07. 17:06 - nezdmitrendelszblog

elephone_a5_6.jpg

Kicsivel több, mint 7 ezer forintért találtam egy akciókamerát. GoPro minőséget ne várjunk tőle, de az alacsony ára miatt nem is fogunk szívinfarktust kapni,, mint egy GoPro-nál, ha teszem azt lezuhan több tíz méter magasságból.

Az egyszerűen csak PRO Cam névre hallgató termék 4K felbontást ígér, de én ennyi pénzért még a FullH felbontással is kiegyeznék. A leírás szerint 4K 30fps/ 2K 30fps/ 1080p 30fps/ 720p 30fps/ WVGA felbontással képes rögzíteni.

elephone_a5_2_3.jpg

Ahhoz képest, hogy egy relatíve olcsó termékről beszélünk, kapott egy 170 fokos látószöggel bíró optikát, amivel maximum 16 megapixeles képeket készíthetünk. Van rajta egy 2 colos hátsó kijelző és egy 0.66 colos előlapi megjelenítő, hogy leolvashassuk róla a fontosabb információkat.

elephone_a5_3_4.jpg

Videóinkat egy maximum 32GB-os memóriakártyára rögzíthetjük, de kapunk USB portot és HDMI kimentet is, hogy akár a TV-re is ráköthessük. Hiába az alacsony ár, egy csomó kiegészítő jár hozzá. Vízálló tok, Bluetooth kioldó, kiegészítők felfogatáshoz, kerékpárra, sisakra, stb.. Az akkumulátora 900mAh kapacitású, ami 90 perc videófelvételre elegendő a gyártó szerint.

Nem csak az alacsony ár, hanem az ingyenes szállítás is csábító, a 25.99$ mellett, amit itt tudsz megrendelni

Szólj hozzá!
Címkék: tech akciókamera

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4014452502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása