Európai raktárból 200 dollár a Megawheels S1 elektromos roller!

2018. december 28. 18:09 - nezdmitrendelszblog

megawheels_s1_elektromos_roller.jpg

A Megawheels még ha nem is durrantott akkorát, hogy az egész világ harsogja a nevét, mégis megérdemelne egy kicsivel nagyobb hírverést. A Xiaomi által letarolt elektromos rollerek között ott van a kis Megawheels is a Megawheels S1-2 termékével. Ezek az elektromos rollerek nagyon olcsón megvásárolhatók. Főleg most, a Geekbuying európai raktárából. Ennek köszönhetően hamarabb megérkeznek a rendelt termékek és az európai raktárnak köszönhetően teljesen áfa és vámmentesek!

A Megawheels S1 elektromos rollert mi is kipróbáltuk, készült is róla egy teszt, illetve videó is, amit itt megnézhetsz!

A Megawheels S1 elektromos roller a kisebb testű példányok között játszik. Így ne, csak fizikai mérete, de kerekei is kisebbek, mint amit a Xiaomi M365 rollernél láthatunk. Természetesen ez is összecsukható. Ahhoz, hogy elehető legkisebb méretet érhessük el, a kormányt teljesen le is engedhetjük. Ez nem csak a szállításnál előny, hanem akkor is, ha gyerekeknek szánjuk a rollert.

geekbuying-megawheels-s1-2-portable-folding-electric-scooter-250w-motor-red-669673-.jpg

A Megawheels S1 8 kilogrammot nyom, a kerekek tömörgumit kaptak. A meghajtásért a hátsó kerék felel, amiben egy 250W teljesítményű elektromos motor található. A 4000mAh kapacitású akkumulátorát 2-3 óra alatt tölthetjük fel, amivel súlytól és útviszonyoktól függően 10-15 kilométert tehetünk meg. A maximális sebesség pedig 23km/h.

geekbuying-megawheels-s1-2-portable-folding-electric-scooter-250w-motor-red-669674-.jpg

Az első kerék teleszkópot is kapott, így csökkentve a rázkódást. A kis roller maximális terhelhetősége 90 kilogramm, így nem csak gyerekek használhatják. Kis mérete miatt a kocsi csomagtartójában is elfér.

Az elektromos rollert a Geekbuying európai raktárából 199$-ért, azaz 56.000 forintért rendelheted meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6414519452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása