A legjobb strapatelefon az Ulefone Armor 3T!

2019. január 02. 16:21 - nezdmitrendelszblog

IP68 és IP69K tanúsítvány, 10300mAh akkumulátor és külső antenna lehetőség az új Ulefone telefonban!

ulefone_armor_3t_header.jpg

Az Ulefone Armor 3T-ben 5,7 hüvelykes FHD+ kijelző található. 18:9-es képernyő arányú modellről van szó, ami egy 1080 x 2160 pixel felbontású IPS panelt kapott, amit Gorilla Glass 5 üveg véd.

ulefone_armor_3t_5.jpg

Processzorból a már sok mobiltelefonban derekasan helytálló MediaTek MT6763T-as, nyolc magos chip dolgozik benne, a magok 2.0 GHz-en duruzsolnak, ez a jól ismert Helio P23. Mindez meg lett támogatva 4 GB memóriával, valamint 64GB tárhellyel. Igen csak méretes darab, bőven elegendő a mindennapok túlélésére, viszont, ha nem lenne még ez sem elég, egészen 256GB méretig bővíthető.

ulefone_armor_3t_8_1.jpg

Kamera fronton elől büszkélkedik egy 13 megapixeles, míg hátul 21 megapixeles szenzorral. A B20-as hálózatot gond nélkül támogatja, így semmi akadálya, hogy kis hazánkban teljes értékűen használjuk a mobilt. Még olyan az a funkció is belekerült, amit manapság már hajlandóak elfelejteni a telefon gyártók, mégpedig nem más, mint az NFC. Amellett, hogy olcsó a készülék, próbálták minőségi elemekkel ellátni, nem csak ütésálló és megfelel az IP 68 és IP69K szabványnak, de egy külső antennát is csatlakoztathatunk hozzá, ami természetesen a csomag részét képezi. A SIM tálcán pedig a két kártya mellett még egy harmadiknak, a microSD memóriakártyának is van hely.

ulefone_armor_3t_3_1.jpg

ulefone_armor_3t_10_1.jpg

A készüléken Android 8.1-es rendszer fut, garantált a magyar nyelv is. Akkumulátorból egy óriási 10300Ah-s kapacitású telep került felhasználásra és támogatja a gyorstöltés funkciót. A mai trendnek megfelelően nem csak ujjlenyomattal tudjuk feloldani, hanem FaceID feloldási mód is rendelkezésre áll, amire a gyártó igen impozáns 0.2 másodperc feloldási időt ígér. A rengeteg kiegészítő, a csavarhúzó, külső antenna mellett még kerékpárra szerelhető tartót is kapunk a készülék mellé!

ulefone_armor_3t_4.jpg

ulefone_armor_3t.jpg

Amennyiben megtetszett a termék az alábbi linken tudod megrendelni, 279,99$-ba kerül és a vámmentes szállításhoz a TomTop a Duty Free Shipping opciót ajánlja

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5414528940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása