Újra akciós a MJX Bugs 5W FullHD kamerás drón!

2019. január 03. 18:43 - nezdmitrendelszblog

rm10203-1_eredmeny.jpg

Régebbi cikkünkben már bemutattunk belépő kategóriás drónokat, illetve le is teszteltük a DJI Sparkot, ha esetleg még nem olvastad most megteheted. Ma egy kicsit más kategóriát mutatunk be nektek, ha már kipróbáltad a drónozást, de szeretnél komolyabban belemerülni ebbe a világba, akkor jó helyen jársz.

rm10203-2_eredmeny.jpgAz MJX Bugs 5W, ami a Guangdon Meijiaxin Innovative Tehcnology Co. Ltd rövidítése, abban kifejezetten jó, hogy könnyen tovább fejleszthető modelleket rak össze, valamint jó árazással kínálja őket.

rm10203-9_eredmeny.jpg

Ennél a cégnél is ráeszméltek arra, hogy a szénkefés motoros megoldásokat hanyagolni kell. Pár évvel ezelőtt még nem tudtak felmutatni értékelhető modelleket. Szerencsére az utóbbi időkben egyre minőségibb darabokkal tudnak előállni. Nincs ez máshogyan az 5W-vel sem. A 1806 1500KV megnevezésű brushless motor hajtja a quadrokoptert, ami egy továbbfejlesztett verzió, amiben még kevesebb a súrlódás, valamint csökkentették a hő termelést.

rm10203-14_eredmeny.jpg

rm10203-3_1_eredmeny.jpg

Súlyra átlagos, mindössze 397 gramm. 2,4 GHZ-es kétirányú kommunikációra képes távirányítóval érkezik a leginkább a bogárra hasonlító kütyü, amivel egészen 300 méterig tudjuk irányítani. Az 1800mAh-s akkumulátorokkal mindössze 15 percig képes reptetni a levegőben ezzel a motorral. A teljes lemerülést követően nagyjából 180 percbe telik mire újra feltöltődnek a telepek. Ebbe a modellbe is belekerült, hogy ha véletlen elfogy a jel, akkor biztonságban visszatérjen az irányítójához. Pár előre beprogramozott mód is a rendelkezésre áll, mint például a headless mód, egy pontban lebegés, WiFi FPV, egy gombos fel-, leszállás és visszatérés a kezdő pozícióra és a kövess mód.

rm10203-13_eredmeny.jpg

rm10203-7_eredmeny.jpg

1080p-ben képes rögzíteni a kamerája és szerencsére ebbe a modellbe belekerült már egy mechanikus gimbal, hogy igazán minőségi videókat készíthessünk vele. Akik nem szeretnének százezreket áldozni egy drónra, inkább kevesebb pénzből szeretnének egy mégis értékelhető gépet venni azoknak erősen ajánlott vétel az MJX Bugs újdonsága. A csomagolás tartalmazza magát a drónt, hozzá való kamerát, az akku pakkot, USB töltőt, magát a kontrollert és még pluszban 2 pár tartalék propellert. 

Az MJX Bugs 5W drón 159.99$-ért vásárolható meg a Duty Free Shipping szállítással!

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8814532588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása