Nagy fordulat a Xiaomi Redmi szériájának életében!

2019. január 04. 10:14 - nezdmitrendelszblog

redmi_7main_1.jpg

Talán a Redmi széria volt az, ami sikeressé tette a Xiaomit a mobiltelefonos érában. A 6. generációban bemutatkozó Xiaomi Redmi Note 6 Pro lehet az utolsó Xiaomi névvel ellátott mobiltelefon. Nem kell azonban aggódnunk, nem tűnik el a Redmi név a süllyesztőben, épp ellenkezőleg. Egy külön branddé válik, így a jövőben, azaz várhatóan a 7-es verziószámmal ellátott készülék neve Redmi 7 lesz.

A Xiaomi az évek során óriási vállalattá fejlődött, az okospiacon Kínában már meghatározó szerepet tölt be. A mobiltelefonos piacon életre hívta a Black Shark gamer kategóriát, majd megalkotta a Pocophone almárkát, ami a sikerességét nézve valószínűleg, hogy hamarosan már nem csak egyszereplős széria lesz, hanem a baráti árazással létrehozott brand új taggal bővülhet az idén. Emlékezzünk csak a Huawei és a Honor készülékekre. A Honor széria itt is a Huawei márkanév alatt készült, majd ahogy egyre sikeresebb lett, különválasztották azt.

xiaomi_48mp-660_120718011508.jpg

Valószínűleg ennek apropóján döntött úgy a cég, hogy a Redmi már annyira ismert és elismert széria lett, hogy külön márkává lépteti elő. A különvált brand mellé természetesen új készülék is dukál. Így hamarosan bejelenthetik a Redmi 7 vagy a Redmi Pro 2 készüléket, ami 48 megapixeles hátlapi kamerával fog nagyot robbantani! Emellett valószínűsíthető, hogy a legújabb Qualcomm Snapdragon 675 processzort fogja megkapni! A bejelentés január 10-én esedékes, mi már nagyon kíváncsian várjuk az eseményt!

redmi_7_2.jpg

Forrás: businesstoday.in, gizmochina.com

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi redmi 7

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1314534462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása