Alfawise A8 Pro - Ezzel nem lesz gond a TV-n a videonézés

2019. január 07. 08:03 - nezdmitrendelszblog

Új termékkel jelentkezett az Alfawise

alfawise_a8_pro_head.jpg

Kis mérete miatt alig észrevehető, az 5GHz-es frekvenciát is támogatja és olcsó. Ez az Alfawise A8 Pro Androidos médialejátszó!

 Az olcsó termékeiről elhíresült GearBest leányvállalata az Alfawise, a mai naptól egy héten keresztül 33 dollár, azaz 9300 forint helyett, 27.99$, azaz 7900 forintért vásárolható meg. Ezért pedig majdnem a legfrissebb Android rendszert, Android 8.1 Oreot kapjuk. Így az Alfawise melletti kisebb gyártók felköthetik a gatyájukat, ha labdába akarnak rúgni a médialejátszó piacon.

alfawise_a8_pro_2.jpg

Az Alfawise A8 Pro meghajtásáról a RockChip3229 processzora felel, amit 2GB memóriával támogattak meg és 16GB méretű tárhelyet kapott. Ez először lehet, hogy nem tűnik soknak, de úgyis az internetről streameljük a tartalmakat vagy pendriveot, merevlemezt csatlakoztatunk a lejátszóhoz. Ezt természetesen könnyedén megtehetjük, ugyanis két USB portot kapott. Ha mégis tárhelybővítésre van szükségünk, akkor microSD kártyát is használhatunk.

alfawise_a8_pro_5.jpg

alfawise_a8_pro_3.jpg

A 4K felbontású tartalmakat a HDMI kimenten keresztül jeleníthetjük meg a televízión. A 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is támogató lejátszó Android 8.1 rendszerrel érkezik. A csomagban természetesen kapunk távirányítót is, de az USB portnak köszönhetően akár vezeték nélküli egeret vagy billentyűzetet is csatlakoztathatunk a lejátszóhoz, hogy könnyebbé váljon az eszköz kezelése. A csomagban HDMI kábel, EU csatlakozóval ellátott adapter és leírás érkezik. Az ár pedig igen kecsegtető, hiszen a 27.99$-os cédulájával jó választás az Alfawise A8 Pro.

Az Alfawise A8 Pro médialejátszót itt találod meg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1214543474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása