Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro Extender az erősebb WiFi jelért

2019. január 13. 18:21 - nezdmitrendelszblog

c4311-1-4408-a5ub.jpgA Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro Extender nem csak egy jelismétlő, hanem akár jelerősítőként is használható. Olyan helyeken, ahol házon belül, a routertől sugárzott jel már sokszor megszakad, vagy nagymértékben lecsökken annak sebessége. Ilyenkor jöhet jól a hálózatba iktatva a Xiaomi terméke.

c4311-1-4408-dppf.jpg

Az eszköz két antennával rendelkezik, segítségével a 2.4GHz-es tartományban az általa megosztott internet sebessége maximálisan 300mbps lehet és a kapcsolatot természetesen jelszóval védhetjük.. Ebből a modellből nem készül európai szabványú modell, így az US verziót akár egy pár dolláros átalakítóval is használhatjuk.

c4311-1-4408-wr9h.jpg

A WiFi jelismétlő 15 x 10 x 8 cm méretű, a beállításához pedig csak a telefonos alkalmazásra lesz szükségünk. Ahhoz, hogy kiterjesszük a hálózatunk jelét nagyon jó szolgálatot tehet ez a kis eszköz, ami 18.99$-ba kerül, a szállítás pedig ingyenes.

A Xiaomi WiFi jelerősítőt itt találod meg

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech wifi xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3314560324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása