Utánvétes szállítás, bővített európai raktáras készlet! – Ezekre az újdonságokra számíthatunk idén

2019. január 18. 10:16 - nezdmitrendelszblog

gearbest_logo.jpg

Jó hírek érkeznek a GearBest webáruház felől. Nem is olyan rég az elsők között voltak, akik bevezették az áfa és vámmentes szállítást. Így a termék adó vonzatával nem nekünk kellett foglalkozni és nem kellett a termék árának több, mint negyedét kifizetnünk, hanem ezt ők elintézték. Ahogyan a kínai raktárakból beérkeztek a megrendelt termékek az európai elosztóközpontokba, úgy az adott országban megfizetésre kerültek a különböző adó terhek. Ez még így is sok pénznek tűnhet, de a GB ügyesen belekalkulálva a termék árába olyan áron tudta mindezt biztosítani, hogy szinte észre sem lehetett venni a plusz költséget. De legalábbis elenyésző volt ahhoz képest, mint amit nekünk kellett volna kifizetni érte.

delivery_750x348.jpg

Most pedig előkészítés alatt van az utánvétes szállítás is, így csak akkor kell a terméket kifizetnünk, amikor a csomagot átvettük. Ez jó hír azoknak, akik még kicsit mindig tartanak a messzi-messzi országokból való rendeléstől. Ezzel a megoldással nem kell attól tartanunk, hogy egy drága termék, amiért fizettünk nem érkezik meg. Így csak akkor kell kifizetnünk a rendelt termék értékét, amikor azt átvesszük.

eu-flag.jpg

Ezen kívül bővülnek az európai raktárak készletei, főként Csehországban. Így nem csak több termék lesz elérhető, amik az EU-nak köszönhetően természetesen áfa és vámmentesek, de rövidebb szállítási idővel is rendelhetők, mint kínai társaik. Ez mindenképp jó hír, hiszen a csomagfeladástól számított 3-5 munkanapon belül már át is vehetjük a rendelt termékeket. Megszűnik a 200$-os ár limit az EU raktáras termékek esetében, ami korábban erre az összegre volt maximalizálva.

Ezen kívül természetesen a Kína, Hong Kong raktárakból továbbra is elérhető lesz az EU Express, EU Priority Line, EU Priority Mail és a pár hónapja elérhető Netherland Registered (PDM) áfa és vámmentes szállítási módok is.

Nagyobb figyelmet kapnak a jövőben a Dibea, Jimmy, ILIFE, Alfawise és sok más termék is. Egyszóval érdemes lesz figyelni minket és az újdonságokat!

 

Ahhoz, hogy ne maradj le az akciókról és a hírekről kövess minket a Facebookon és csatlakozz a csoportunkhoz!

2 komment
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6814570220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flashy7 2019.01.18. 18:47:03

attól félek, az utánvétes szállítás olyan drága lesz, hogy akár megvehetném valamelyik magyar webshopban is. már az EU-raktáras dolgok is pont olyan drágák, hogy akinek ennyire sürgős és ennyivel többet hajlandó is fizetni, az minek kínaizik...

nezdmitrendelszblog · www.nezdmitrendelsz.blog.hu 2019.01.18. 18:53:03

@Flashy7: Amíg nem látom, hogy mi lesz az utánvéttel a jövőben, addig én sem tudok semmi pontosabbat. Az tény, hogy aki eddig azért nem rendelt, mert tartott tőle, hogy a csomag nem fog megérkezni, az most biztos lehet benne, hogy csak akkor fizet, ha a termékkel már ott áll a postás az ajtóban.
Ez az EU raktáras dolog meg olyan, hogy valamit lehet itthon is kapni, valamit nem. Hogy kinek, mire van szüksége, azt meg úgyis eldönti majd a vásárló, hogy neki honnan éri meg... De jogos a felvetés
süti beállítások módosítása